Aanbod en prijslijst

U kan bij Energie-ling terecht voor:

Energetische relaxatie massages:

Dit is een massagetechniek die de mens als geheel beschouwd en het lichaam, alsook de geest, helemaal tot rust brengt en u energetisch herlaad. Tijdens deze heilzame massage ligt u op een verwarmde massagetafel en komt u tot diepe ontspanning d.m.v bijhorende aromatherapie.

> 1.30 uur holistische relaxatie massage = 70 euro

(Abonnement van 5 sessies holistische relaxatie massages van 1u30 is mogelijk aan 295 euro ipv 350 euro = 55 euro aan voordeel of 5 sessies van 1 uur is mogelijk aan 199 euro ipv 250 euro = 50 euro voordeel: 1 sessie volledig gratis )

-> 1 uur holistische relaxatie massage = 50 euro

Cupping / vacussage massage 

-> 1 uur cupping massage = 55 euro

-> 1.30 uur cupping massage = 75 euro

(abonnement van 5 sessies 1u cupping therapie is mogelijk aan 220 euro ipv 275 euro = 55 euro aan voordeel: 1 sessie volledig gratis + abonnement van 5 sessies 1u30 cupping therapie is mogelijk aan 315 euro ipv 375 euro = 60 euro aan voordeel)

Cupping is ook gekend als Vacussage. Cupping betekent het plaatsen van “cups” op het lichaam. Deze cups zijn bokaaltjes die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt en vervolgens op het lichaam geplaatst worden. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en de spieren bevorderd waardoor het lichaam van afvalstoffen ontdaan wordt.

Lichaamscellen gebruiken zuurstof en geven koolstofdioxide af. Wanneer lichaamsenergie geblokkeerd raakt, functioneert een cel minder goed en hopen de gifstoffen zich op. Als we pijn ervaren impliceert dit een blokkade in de energiestroom van eender welk deel van het lichaam. Toxines in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van Cupping-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.
Cupping is aan te raden bij volgende indicaties: Rug- en schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke menstruatie, maag- en darmklachten, zwakke spijsvertering, chronische verkoudheid en astma, spierspanning, doorbloedingsstoornissen & reuma.
Vacussage kan eveneens dienen als detox en aanvulling bij cellulitis- en andere afslankingsbehandelingen, aangezien de cups het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen vergemakkelijken en het de stofwisseling en lymfe-afvoer bevordert.

Stoel massage:

-> 30 min. stoelmassage = 25 euro

Abonnement van 10 sessies stoelmassage is mogelijk aan 199 euro ipv 250 euro = 55 euro aan voordeel: 2 sessies volledig gratis

Dit is een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij op verschillende drukpunten aan het hoofd, de nek, schouders, armen en rug word gewerkt. Deze doeltreffende massage wordt gegeven op de kledij zonder gebruik van olie en duurt standaard 25- 30 minuten. Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, zoals RSI* en de symptomen van stress. *RSI – ‘Repetitive Strain Injury’ is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Stoelmassage geeft hierbij onmiddellijk een aangename ontspanning.

Hot stone massages:

-> 1.30 uur hot stone massage  = 75 euro

-> 1 uur hot stone massage = 55 euro

Abonnement van 5 sessies hotstone massage van 1.30 uur is mogelijk aan 325 euro ipv 375 euro = 50 euro aan voordeel

Hot Stone therapie is een warmte massage. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching effect” op de spieren. Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie.

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Voor wie is hotstone massage geschikt:

Stress (niet bij burnout. Vermoeidheid. Spanningen. Spierproblemen. Blokkades. Reuma en artrose (niet ontstoken). Slechte doorbloeding. Fibromyalgie. Spijsverteringsproblemen

Voor wie is hotstone massage niet geschikt:

Besmettelijke huidziekten. Psoriasis. Een verwonde huid. Koorts. Risico op trombose.

Oorkaarstherapie

-> Oorkaarsbehandeling 45 min + oormassage  30 euro

Abonnement van 5 sessies oorkaars therapie is mogelijk aan 119 euro ipv 150 euro = 31 euro aan voordeel: 1 sessie volledig gratis

Oorkaarsen zijn al reeds ruime tijd bekend om hun helende eigenschappen en o.a. door Chinezen, Tibetanen en Indianen gebruikt ter behandeling van vele klachten. Er zijn in onze moderne tijd proeven gedaan met Kirham fotografie waaruit blijkt dat op deze foto’s (voor en na de behandeling met oorkaarsen) duidelijke verschillen te zien zijn. De energie in het lichaam verandert en wordt geactiveerd. De kaarsen zelf zijn gemaakt van katoen en behandeld met bijenwas en kruiden.

Wat doet een oorkaars behandeling?

Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding van het oor en hoofd en de lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. Door de warmte gaat het trommelvlies trillen en door de trilling versoepelt het trommelvlies, waardoor het doorlaatbaar wordt.Tijdens de verbranding van de oorkaars zijn verschillende fasen in de werking ervan te onderscheiden. Dankzij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang en een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Hierdoor wordt het trommelvlies als het ware licht gemasseerd hetgeen een drukregulatie in het middenoor tot gevolg heeft. Deze aangename warmte verhoogt de perifere doorbloeding, activeert het immuunsysteem en verbetert de ontslakkende werking van de lymfevaten. De damp van de verbrande kruiden diffundeert door het trommelvlies en bereikt het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti. Voorts, via de buis van Eustachius, de mond-, keel-,neus- en bijholten.Spontaan kan dit ook een vrijere neusademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben. Ook bij een tot dan toe verstopte neus. Op en rondom de oorschelp liggen honderden reflexzones en acupunctuurpunten, die door de massage en de oorkaarstherapie gestimuleerd worden. Hierdoor wordt ook het regeneratieproces in o.a. het bindweefsel geprikkeld. De circulatie van energie, bloed en lymfe zal hierbij in het gehele organisme verbeteren.

Gunstig effect bij:                                                          

Alle klachten boven het sleutelbeen. Afvoer van overtollig oorsmeer. Oorpijn. Irritaties van oor-en bijholten. Oorsuizen. Keelpijn. Slechthorendheid. Nervositiet. Stresssymptomen. Hoofdpijn en migraine.Sinusitis. Rinitis. Beginnende verkoudheid. Griep. Doorbloedingsstoornissen van het oor. Ontstoken amandelen.Ontspanning.

Af te raden bij:

Doorboord trommelvlies. Epilepsie. Ontstekingen in de uitwendige gehoorgang. Implantaten van de middenoorbeentjes.

Aura en chakra heling:

-> 1 uur  aura & chakra heling met de helende kracht van edelstenen = 55 euro

Een chakra is een energiecentrum of zenuwknooppunt. Er zijn 7 hoofdchakra’s die elk corresponderen met een bepaalde trillingsfrequentie. Zoals geluiden en kleuren ook trillingen zijn, corresponderen de chakra’s elk met een kleur en geluid. Als een chakra geblokkeerd is of te overmatig gestimuleerd, kunnen lichamelijke, emotionele en psychische klachten optreden. Als de chakra’s in evenwicht zijn kan de energie vrij doorstromen in ons hele lichaam. Met behulp van de pendel, edelstenen (die resoneren op een bepaalde trillingsfrequentie gelinkt aan de desbetreffende chakra’s) en heling met energiedoorstroming van de handen kan de onbalans in de chakra’s & de aura terug hersteld worden.

Voetreflexologie (binnenkort beschikbaar)

Reflexologie kan je vergelijken met acupunctuur zonder naalden. De reflexpunten op u voeten en handen worden gestimuleerd wat zo de energiestroom en de balans tussen lichaam en geest hersteld. Meer vitaliteit, minder pijn en een betere genezing zijn het resultaat.

Wordt een drukpunt op de voet gestimuleerd, dan heeft dat een weldoend effect op het daarmee verbonden orgaan of klier. Men verbetert immers de energiestroom waardoor het lichaam zelf tot genezing en pijnverlichting kan overgaan. De eigenlijke reflexzonemassage wordt voorafgegaan door een inleidende en een afsluitende massage.

Aangewezen bij:

  • Darmstoornissen
  • Rugklachten
  • Allergieën
  • Hormonale problemen
  • Migraine
  • Slaapstoornissen
  • Bloeddrukklachten

Naast genezend zou voetreflexologie ook preventief werken of een positief effect hebben op je energieniveau.

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage (binnenkort beschikbaar)

De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage omvat technieken uit de Chinese manuele therapie (Tuina). Deze ontspannende massage richt zich op de meridianen die door het hoofd, de nek en de schouders lopen.
De accupunctuurpunten die zich bevinden in de meridianen worden gestimuleerd. Elke merdiaan staat in verbinding met een orgaan.

Spanningen uiten zich in nek-, schouder- en hoofdpijn. Vastzittende schouders, een blokkerende nek, druk op het hoofd met een opkomende hoofdpijn; dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm kunnen aangepakt worden. Door deze drukpunten en meridianen te activeren, versnelt de bloedstroom in de aderen wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.
Deze massage wordt bovenop de kledij gegeven, waardoor gebruik van massageolie overbodig wordt.De Chinese HNS massage brengt verlichting en ontspanning.

Creatie van uw eigen krachtstok/praatstok:

Na een gesprek/bericht over wat met u resoneert (kleuren, edelstenen, veren …) pas ik deze energie toe op de krachtstok die ik helemaal voor u op maat ontwerp. Zo is deze volledig opgebouwd naar uw wens waarbij ik ook rekening houd met wat zich in het creatieproces zelf aandient.

Door vanaf het begin in interactie te gaan met de krachtstok krijg ik ook steeds een boodschap door voor diegene de krachtstok bedoeld is. Deze ontvangt u samen met de afgewerkte, ingewijde versie alsook een duiding van de kleuren etc. en de werking hiervan. Bij interesse stuur me een bericht en dan bespreken we het proces.