Te koop

ALLE ITEMS UIT MIJN VERKOOPHOEK:

  • Edelsteen juwelen, yoni ei, edelstenen, aromatherapie balsems, epsom zout, magnesium zout, aura sprays, klankschalen, stemvork teinigers, levensbloem onderzetters, kalimba & lotusdrum, edelsteen waterflessen, edelsteen elixirs,…. kortom alles wat je bijstaat om je welzijn te verhogen en dit kan je terugvinden op mijn facebookpagina (in het album verkoophoek) VIA DEZE LINK: https://www.facebook.com/pg/Energie.ling/photos/?tab=album&album_id=2682036888578548
  • Deze items kunnen allen ofwel opgehaald (te Ronse) of verzonden worden.
  • Interesse in een item? like het en pb me in messenger of via mail: info@energie-ling.be en we regelen de ophaling & betaling 😉
  • Je vind me sindskort ook op instagram onder energie.ling 🙂
2
Yes
None
1
1000000
Zoeken...
/te-koop/

Energie-ling

U kan deze artikelen aankopen ofwel bij afhaling (@ Maagdenstraat 61 te Ronse) ofwel verstuur ik deze met de post (1,30 euro verzending binnen België) Stuur een email bij interesse naar info@energie-ling.be zodat ik het product voor u reserveer. U kiest zelf het moment van afhaling en u kan dit bezoek eventueel combineren met een ontspannende massage 😉
Thumbnail

Categorieën:

Juwelen met edelstenen
Tijgerbalsem
Juwelen met edelstenen
Chakra hanger + ketting met 7 edelstenen
14,50
Chakra hanger + ketting met 7 edelstenen Image

Elegante chakra hanger + goudkleurige ketting met de 7 gerelateerde edelstenen die elke chakra stimuleren om je in balans te houden.

Tijgeroog edelsteen hanger + halsketting
7
Sneeuwvlok obsidiaan edelsteen hanger + halsketting
7
picture/landschaps jaspis edelsteen hanger + halsketting
7
Malachiet edelsteen hanger + halsketting
7
Mahonie obsidiaan edelsteen hanger + halsketting
7
Grijs agaat edelsteen hanger + halsketting
7
Abrikoos agaat edelsteen hanger + halsketting
7
Aardbeienkwarts edelsteen hanger + halsketting
7
Dalmatiër jaspis edelsteen hanger + halsketting
7
Sneeuwkwarts edelsteen hanger + halsketting
7
Opaliet edelsteen hanger + halsketting
7
Amethist edelsteen hanger + halsketting
7
Aventurijn edelsteen hanger + halsketting
7
Turkoois edelsteen hanger + halsketting
7
Goudsteen blauw edelsteen hanger + halsketting
7
Rozenkwarts edelsteen hanger + halsketting
7
Sodaliet edelsteen hanger + halsketting
7
Unakiet hanger + halsketting
7
Zoisiet met robijn hanger + halsketting
7
Rode jaspis edelsteen hanger + halsketting
7
Armband met tijgeroog edelstenen
8
Armband met tijgeroog edelstenen Image

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.

Goudgele tijgeroog is een goede steen om te dragen tijdens examens.

Chakra
Zonnevlecht (3e)

Sterrenbeeld
Tweelingen & Leeuw

Opaal ring - gold plated - maat 7
22
Opaal ring - gold plated - maat 7 Image
Werking:
Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren.
Chakra: Allemaal.
Sterrenbeeld:
Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen
Chemische eigenschappen: Samenstelling: SiO2.nH2O, hardheid: 5-6 & dichtheid: 2.

Amethist armband
8
Amethist armband Image
Productgegevens:
Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.
Sterrenbeeld:
Vissen & Waterman
Chakra:
Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e)
Aventurijn armband
8
Aventurijn armband Image
Productgegevens:
Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen. Naast deze algemene eigenschappen hebben groene aventurijn, blauwe aventurijn, rode aventurijn, oranjegele aventurijn en paarse aventurijn de volgende aanvullende eigenschappen: Groene aventurijn werkt in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.). Blauwe aventurijn kalmeert en zorgt voor een heldere geest. Daarnaast ondersteunt het om te volharden in keuzes die je in deze toestand maakt. Fysiek werkt het sterker nog dan groene aventurijn bloeddrukverlagend. Paarse aventurijn is de meest spirituele aventurijnsoort en geeft rust en focus bij bijvoorbeeld meditatie. Rode aventurijn maakt besluitvaardig, volhardend, stimuleert de waarneming en creativiteit en motiveert je om je dromen waar te maken. Het bevordert de vitaliteit, geeft meer wilskracht en zet aan tot actie. Het geeft je het gevoel dat je de wereld aankunt. Oranjegele aventurijn heeft een positieve werking op de darmen, de geslachtsorganen en seksualiteit. Toepassingen Aventurijn kan op of bij het lichaam gedragen worden. De steen werkt het beste als hij langere tijd gedragen wordt. In acute gevallen kan de steen op een relevante plaats gelegd worden. Aventurijn kan verwerkt worden tot een elixer voor bijvoorbeeld huidproblemen.
Chakra:
Hart chakra (4e)
Sterrenbeeld:
Stier, tweelingen & maagd
Lapis Lazuli armband
8
Lapis Lazuli armband Image

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk. Het kan verwerkt worden tot een elixir

Sterrenbeeld: Maagd & Boogschutter

Chakra: Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)

Malachiet armband
8
Malachiet armband Image
Productgegevens:
Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen los te laten. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties. Fysiek werkt het ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarnaast kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose, botbreuken, epilepsie en problemen aan het hart en de bloedvaten. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (met name met een emotionele of traumatische achtergrond) en ondersteunt bij een bevalling. N.B.: Malachiet kan in uitzonderlijke gevallen lichte hartkloppingen veroorzaken; verwijder het dan meteen en vervang het door rozenkwarts of rhodoniet.
Chakra:
Hartchakra (4e)
Sterrenbeeld:
Schorpioen
Rozenkwarts armband
8
Rozenkwarts armband Image
Productgegevens:
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.
Chakra:
Hartchakra (4e)
Sterrenbeeld:
Stier & Weegschaal
Tijgeroog oorbellen
8,50
Tijgeroog oorbellen Image

Werking:

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies. Goudgele tijgeroog is een goede steen om te dragen tijdens examens. Chakra: Zonnevlecht (3e) Sterrenbeeld: Tweelingen & Leeuw

Citrien hanger + halsketting
14,50
Citrien hanger + halsketting Image
Citrien is een zonnige en verwarmende steen die zelfvertrouwen, zelfrespect en individualiteit bevordert. Het stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten, fobieën en destructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. de steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Fysiek stimuleert het de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, darmen, milt en alvleesklier. het helpt bij infecties van de nieren en blaas en verbetert de bloedcirculatie. Het helpt mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom, bij menstruatieklachten en vrouwen in de overgang. Chakra: zonnevlechtchakra sterrenbeeld: tweelingen en leeuw
Opaliet (zee opaal)
8
Opaliet (zee opaal) Image

Opaliet verkrijgt zijn mooie uiterlijk en krachtige eigenschappen namelijk door Alchemie. Door het verhitten van de Opaal ontstaat Opaliet. Speciaal is ook haar aantrekkings kracht op (nieuwetijds)kinderen.

Opaliet is een allround healer en bewijst dit door het verwijderen van energetische blokkades terwijl het vermoeidheid wegneemt. De steen werkt ook zuiverend voor bloed en nieren.Opaliet wordt gebruikt in meditatie door zijn krachtige uitwerking op het 3e oog- (6e chakra, intuitie) en het kruinchakra (7e chakra, overgave & geloof). Het is nuttig voor het verbeteren van de communicatie op alle niveaus. Het helpt bij de interpretatie van de ontvangen psychische informatie en helpt bij het verbaliseren van innerlijke gevoelens.Opaliet helpt om stemmingswisselingen te stabiliseren en ontspanning te bevorderen. Het is gunstig voor mensen die lijden aan slaapstoornissen. De op Opaal lijkende steen verbetert emotionele kracht en helpt veranderingen en nieuwe situaties gemakkelijker aan te gaan. Het verlicht depressie en vermindert agressief gedrag. De steen heeft een positieve werking op de longen.

Opaliet bevordert succes, vooral in zakelijke doelen.Bij griep, verkoudheid en gebrek aan energie. Verheft het normale bewustzijn tot een kosmisch bewustzijn. Sterkt het innerlijke wezen.

De edelsteen werkt verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt om je staande te houden in belastende situaties. Spiritueel helpt het om geaard in meditatieve toestand te komen. Lichamelijk verwarmt de steen het lichaam, het ontspant en maakt de spieren soepel.

Chakra: 4e chakra (hart, liefde),5e chakra (keel, ordenen & creeeren), 6e chakra (3e oog, intuitie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)
Sterrenbeeld: Boogschutter, Kreeft, Schorpioen, Vissen

Amethist oorbellen
8,50
Amethist oorbellen Image

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen. Sterrenbeeld: Vissen & Waterman Chakra :Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Aventurijn oorbellen
8,50
Aventurijn oorbellen Image

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen. Naast deze algemene eigenschappen hebben groene aventurijn, blauwe aventurijn, rode aventurijn, oranjegele aventurijn en paarse aventurijn de volgende aanvullende eigenschappen: Groene aventurijn werkt in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.). Blauwe aventurijn kalmeert en zorgt voor een heldere geest. Daarnaast ondersteunt het om te volharden in keuzes die je in deze toestand maakt. Fysiek werkt het sterker nog dan groene aventurijn bloeddrukverlagend. Paarse aventurijn is de meest spirituele aventurijnsoort en geeft rust en focus bij bijvoorbeeld meditatie. Rode aventurijn maakt besluitvaardig, volhardend, stimuleert de waarneming en creativiteit en motiveert je om je dromen waar te maken. Het bevordert de vitaliteit, geeft meer wilskracht en zet aan tot actie. Het geeft je het gevoel dat je de wereld aankunt. Oranjegele aventurijn heeft een positieve werking op de darmen, de geslachtsorganen en seksualiteit. De steen werkt het beste als hij langere tijd gedragen wordt. Aventurijn kan verwerkt worden tot een elixer voor bijvoorbeeld huidproblemen. Chakra Hart chakra (4e) Sterrenbeeld Stier, tweelingen & maagd

Bergkristal armband
8
Bergkristal armband Image
Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree. Chakra:Allemaal Sterrenbeeld: Leeuw & Steenbok
Citrien armband
8
Citrien armband Image

Citrien is een zonnige en verwarmende steen die zelfvertrouwen, zelfrespect en individualiteit bevordert. Het stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten, fobieën en destructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. de steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Fysiek stimuleert het de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, darmen, milt en alvleesklier. het helpt bij infecties van de nieren en blaas en verbetert de bloedcirculatie. Het helpt mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom, bij menstruatieklachten en vrouwen in de overgang.

Chakra: zonnevlechtchakra sterrenbeeld: tweelingen en leeuw

Chakra armband
9,99
Chakra armband Image

Chakra armband (verstelbaar) met alle 7 chakrastenen die de verschillende chakra’s vertegenwoordigen:
– rode jaspis (1ste chakra: wortel)
– citrien (2de chakra: sacraal)
– tijgeroog (3de chakra: zonnevlecht)
– aventurijn (4de chakra: hart)
– turkoois (5de chakra: keel)
– lapis lazuli (6de chakra: derde oog)
– amethist (7de chakra: kruin)

Chakra hanger (zwart) + 7 edelstenen en halsketting
14,50
Chakra hanger (zwart) + 7 edelstenen en halsketting Image

Chakra hanger (zwartkleurige omranding) met 7 chakra resonerende edelstenen + halsketting

Bergkristal edelsteen hanger + halsketting
7
Pendulums uit edelsteen
Amethist pendulum
9
Pendulum amethist
9,70
Merkaba pendulum tijgeroog
9
Merkaba pendulum lapis lazuli
9
Pendulum Rozekwarts
9
Yoni ei
Yoni ei - Jade - L
18
Yoni ei - Jade - L Image

Large maat Yoni ei in jade

Yoni is het woord voor heilige tempel of oerbron in het Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren rondom de bekkenbodem te oefenen en te verstevigen. Volgens hen is het gebied rond de bekkenbodem de bron voor een gezond, lang en gelukkig leven. De taoisten gebruiken van origine eieren van Jade, Jade staat bekend om zijn zuiverende en harmoniserende werking, en brengt daarmee het gebied rond de bekkenbodem in balans. Beginners wordt altijd aangeraden om bij de aanvang van het oefenen te starten met een ei van Jade. Door het gebruik van een yoni-ei zullen de spieren van de bekkenbodem verstevigen daarnaast helpt het ei om emotionele spanningen en trauma’s rondom het bekkengebied op te lossen. Dit heeft vele voordelen voor de gezondheid, gevoelligheid, vitaliteit en het emotionele welzijn.

Yoni ei - jade - M
16
Yoni ei - jade - M Image

Medium yoni ei – jade edelsteen

Yoni is het woord voor heilige tempel of oerbron in het Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren rondom de bekkenbodem te oefenen en te verstevigen. Volgens hen is het gebied rond de bekkenbodem de bron voor een gezond, lang en gelukkig leven. De taoisten gebruiken van origine eieren van Jade, Jade staat bekend om zijn zuiverende en harmoniserende werking, en brengt daarmee het gebied rond de bekkenbodem in balans. Beginners wordt altijd aangeraden om bij de aanvang van het oefenen te starten met een ei van Jade. Door het gebruik van een yoni-ei zullen de spieren van de bekkenbodem verstevigen daarnaast helpt het ei om emotionele spanningen en trauma’s rondom het bekkengebied op te lossen. Dit heeft vele voordelen voor de gezondheid, gevoelligheid, vitaliteit en het emotionele welzijn.

Yoni ei- jade - S (30x20mm)
14
Yoni ei- jade - S (30x20mm) Image

Yoni ei, jade edelsteen maat S

Yoni is het woord voor heilige tempel of oerbron in het Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren rondom de bekkenbodem te oefenen en te verstevigen. Volgens hen is het gebied rond de bekkenbodem de bron voor een gezond, lang en gelukkig leven. De taoisten gebruiken van origine eieren van Jade, Jade staat bekend om zijn zuiverende en harmoniserende werking, en brengt daarmee het gebied rond de bekkenbodem in balans. Beginners wordt altijd aangeraden om bij de aanvang van het oefenen te starten met een ei van Jade. Door het gebruik van een yoni-ei zullen de spieren van de bekkenbodem verstevigen daarnaast helpt het ei om emotionele spanningen en trauma’s rondom het bekkengebied op te lossen. Dit heeft vele voordelen voor de gezondheid, gevoelligheid, vitaliteit en het emotionele welzijn.

Wellness
Bodyscrub mix met kersenbloesem en lavendel 300 G + lepeltje
5,50
Bodyscrub mix met kersenbloesem en lavendel 300 G + lepeltje Image

Bodyscrub mix met kersenbloesem en lavendel 300 G + handig uitschep lepeltje Zoutscrub met kersenbloesem en lavendel met zeemineralen en etherische olie. Gebruiksaanwijzing: Masseer de scrub op een vochtige huid en spoel af met warm water. Geschikt voor alle huidtypen. Niet op het gezicht gebruiken U betaald bij de eerste afhaling een toeslag van 0,50 cent, na u dit product opgebruikt hebt en de flacon/ het omhulsel opnieuw leeg is, krijgt u bij de teruggave ervan u 0,50 cent of ik breng het in vermindering op een ander aangekocht product naar uw keuze. Zo spaart u een halve euro uit en helpen we samen het milieu door deze flacons/omhulsels te recycleren.

Lavendel bodyscrub 300 G + lepeltje
5,50
Lavendel bodyscrub 300 G + lepeltje Image

Lavendel bodyscrub 300 G met handig uitschep lepeltje Zoutscrub met ontspannende lavendel geur met zeemineralen en etherische olie. Verwijdert dode huidcellen en maakt de huid weer zijdezacht. Gebruiksaanwijzing: Masseer de scrub op een vochtige huid en spoel af met warm water. Geschikt voor alle huidtypen. Niet op het gezicht gebruiken. U betaald bij de eerste afhaling een toeslag van 0,50 cent, na u dit product opgebruikt hebt en de flacon/ het omhulsel opnieuw leeg is, krijgt u bij de teruggave ervan u 0,50 cent of ik breng het in vermindering op een ander aangekocht product naar uw keuze. Zo spaart u een halve euro uit en helpen we samen het milieu door deze flacons/omhulsels te recycleren.

2 L warmwaterkruik + bijpassende fleece hoes (afneembaar)
11
2 L warmwaterkruik + bijpassende fleece hoes (afneembaar) Image

Te gebruiken ter ontspanning, aangeraden bij kou en pijn waarbij warmtetherapie wordt aanbevolen bv. bij stijve spieren, pijnlijke gewrichten,… Met zachte fleece-overtrek – afneembaar en op 30 °C wasbaar Extra grote opening voor meer veiligheid tijdens het vullen Inhoud: ca. 2 L

2 L warmwaterkruik + bijpassende fleece hoes (afneembaar)
11
2 L warmwaterkruik + bijpassende fleece hoes (afneembaar) Image

Te gebruiken ter ontspanning, aangeraden bij kou en pijn waarbij warmtetherapie wordt aanbevolen bv. bij stijve spieren, pijnlijke gewrichten,… Met zachte fleece-overtrek – afneembaar en op 30 °C wasbaar Extra grote opening voor meer veiligheid tijdens het vullen Inhoud: ca. 2 L

Tijgerbalsem
Rode tijgerbalsem
1.50
Rode tijgerbalsem Image

Heilzame rode tijgerbalsem (4g), in pocketformaat. Tijgerbalsem wordt al meer dan 100 jaar gebruikt tegen stijve, pijnlijke spieren door mensen over de hele wereld. Handig formaat om mee te nemen zodat je dit ten alle tijden bij u hebt indien u klachten vertoond. De balsem werd ontwikkeld door een Chinese plantkundige, Aw Chu Kin, die het aan het einde van de 19e eeuw verkocht in Birma, waar hij zich had gevestigd. Later werd de balsem door zijn zoons op de markt gebracht onder de naam tijgerbalsem. Het bedrijf vestigde zich in Singapore, waar het zich nog steeds bevindt en van waaruit de export van tijgerbalsem plaatsvindt over de hele wereld. De term ‘tijgerbalsem’ is zo bekend dat de merknaam inmiddels als soortnaam wordt gebruikt. De samenstelling van tijgerbalsem Tijgerbalsem bestaat uit oliën en vetten waarin zich de werkzame stoffen bevinden die de kenmerkende sterke geur afgeven, zoals menthol, kamfer en eucalyptusolie. Het effect van tijgerbalsem op de huid is afhankelijk van de samenstelling ervan en kan verwarmend of verkoelend zijn. Er zijn verschillende soorten tijgerbalsem: voor verschillende toepassingen, met een ander effect. De persoonlijke voorkeur speelt ook een rol bij de keus voor een bepaalde variant tijgerbalsem. Soorten en toepassingen van tijgerbalsem Tijgerbalsem is verkrijgbaar in verschillende varianten, die elk geschikt zijn voor een andere toepassing. De meeste mensen kennen het middel wel als remedie bij stijve, pijnlijke spieren, maar tijgerbalsem kan ook voor andere kwalen worden ingezet. Tijgerbalsem Rood: Deze variant is extra sterk, heeft een verwarmend effect en is geschikt voor de verzorging van stijve, vastzittende spieren zoals na het sporten of bij het opstaan. Het verdient aanbeveling om het ingesmeerde deel af te dekken voor een nog beter effect, en ook omdat deze rode variant kan afgeven op de kleding. Tijgerbalsem Wit: Heeft een normale sterkte, werkt juist verkoelend en verzachtend, is behalve voor de spieren ook te gebruiken: onder de neus, om vrijer te kunnen ademhalen ter verzachting van de gevolgen van insectenbeten op de slapen, bij hoofdpijn.

Stemvorken
Complete 8delige Chakra stemvorkenset
99
Complete 8delige Chakra stemvorkenset Image

Materiaal: aluminiumlegering. Kleur: zilver. Stemvork maat: 256Hz: 20×2.5x1cm / 7.8” x0.98” x0.39”288Hz: 19×2.5x1cm / 7.4” x0.98” x0.39”+ 320 Hz: 18.5×2.5x1cm / 7.3” x0.98” x0.39”+ 341.3Hz: 18×2.5x1cm / 7” x0.98” x0.39”384Hz: 17.5×2.5x1cm / 6.9” x0.98” x0.39”+ 426.6Hz: 17×2.5x1cm / 6.7” x0.98” x0.39”480Hz: 16.3×2.5x1cm / 6.4” x0.98” x0.39”+ 512Hz: 16×2.5x1cm / 6.3” x0.98” x0.39”Mallet lengte: 18cm / 7 “Frequentie:

Kenmerken: open je hart, stimuleer vrede en bespoedig genezing, medisch gebruik

Harmonisch spectrum 8-delige set bevat een volledig octaaf van stemvorken (C, D, E, F, G, A, B, C)

Deze 8 stemvorken zijn gebaseerd op: de wortelchakra (root) C 256Hz + Sacral: D 288Hz Solar Plexus (zonnevlecht): E  + 320HzHart (hartchakra) : F + 341.3HzThroat: G (keelchakra) + 384Hz (3de oog chakra) : A 426.6Hz (Kroonchakra): B + 480Hz + Hoger octaaf van Root: C 512Hz

Met deze complete stemvorkenset, inclusief opbergdoosje en aanslagstok heb je dus alles in huis om jouw en anderen hun chakracentra heling te brengen.

Juwelen met edelstenen
Chakra hanger + ketting met 7 edelstenen Image
Chakra hanger + ketting met 7 edelstenen
Elegante chakra hanger + goudkleurige ketting met de 7 gerelateerde edelstenen die elke chakra stimuleren om je in balans te houden.
14,50
Armband met tijgeroog edelstenen Image
Armband met tijgeroog edelstenen
Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het o... Lees meer
Opaal ring - gold plated - maat 7 Image
Opaal ring - gold plated - maat 7
Werking: Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en wa... Lees meer
22
Amethist armband Image
Amethist armband
Productgegevens: Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet i... Lees meer
Aventurijn armband Image
Aventurijn armband
Productgegevens: Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken.... Lees meer
Lapis Lazuli armband Image
Lapis Lazuli armband
Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vi... Lees meer
Malachiet armband Image
Malachiet armband
Productgegevens: Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen breng... Lees meer
Rozenkwarts armband Image
Rozenkwarts armband
Productgegevens: Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen... Lees meer
Tijgeroog oorbellen Image
Tijgeroog oorbellen
Werking: Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand... Lees meer
8,50
Citrien hanger + halsketting Image
Citrien hanger + halsketting
Citrien is een zonnige en verwarmende steen die zelfvertrouwen, zelfrespect en individualiteit bevordert. Het stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten, fobie... Lees meer
14,50
Opaliet (zee opaal) Image
Opaliet (zee opaal)
Opaliet verkrijgt zijn mooie uiterlijk en krachtige eigenschappen namelijk door Alchemie. Door het verhitten van de Opaal ontstaat Opaliet. Speciaal is ook haar aantrekkings kracht op (nieuwetijds)kinderen. Opaliet is een allround... Lees meer
Amethist oorbellen Image
Amethist oorbellen
Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld ... Lees meer
8,50
Aventurijn oorbellen Image
Aventurijn oorbellen
Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, ind... Lees meer
8,50
Bergkristal armband Image
Bergkristal armband
Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in ... Lees meer
Citrien armband Image
Citrien armband
Citrien is een zonnige en verwarmende steen die zelfvertrouwen, zelfrespect en individualiteit bevordert. Het stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten, fobieën en destructi... Lees meer
Chakra armband Image
Chakra armband
Chakra armband (verstelbaar) met alle 7 chakrastenen die de verschillende chakra’s vertegenwoordigen: – rode jaspis (1ste chakra: wortel) – citrien (2de chakra: sacraal) – tijgeroog (3de chakra: ... Lees meer
9,99
Chakra hanger (zwart) + 7 edelstenen en halsketting Image
Chakra hanger (zwart) + 7 edelstenen en halsketting
Chakra hanger (zwartkleurige omranding) met 7 chakra resonerende edelstenen + halsketting
14,50
Yoni ei
Yoni ei - Jade - L Image
Yoni ei - Jade - L
Large maat Yoni ei in jade Yoni is het woord voor heilige tempel of oerbron in het Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren rondom de bekkenbodem te... Lees meer
18
Yoni ei - jade - M Image
Yoni ei - jade - M
Medium yoni ei – jade edelsteen Yoni is het woord voor heilige tempel of oerbron in het Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren rondom de bekkenb... Lees meer
16
Yoni ei- jade - S (30x20mm) Image
Yoni ei- jade - S (30x20mm)
Yoni ei, jade edelsteen maat S ... Lees meer
14
Wellness
Bodyscrub mix met kersenbloesem en lavendel 300 G + lepeltje Image
Bodyscrub mix met kersenbloesem en lavendel 300 G + lepeltje
Bodyscrub mix met kersenbloesem en lavendel 300 G + handig uitschep lepeltje Zoutscrub met kersenbloesem en lavendel met zeemineralen en etherische olie. Gebruiksaanwijzing: Masseer de scrub op een vochtige huid en spoel af met warm wate... Lees meer
5,50
Lavendel bodyscrub 300 G + lepeltje Image
Lavendel bodyscrub 300 G + lepeltje
Lavendel bodyscrub 300 G met handig uitschep lepeltje Zoutscrub met ontspannende lavendel geur met zeemineralen en etherische olie. Verwijdert dode huidcellen en maakt de huid weer zijdezacht. Gebruiksaanwijzing: Masseer de scrub op een ... Lees meer
5,50
2 L warmwaterkruik + bijpassende fleece hoes (afneembaar) Image
2 L warmwaterkruik + bijpassende fleece hoes (afneembaar)
Te gebruiken ter ontspanning, aangeraden bij kou en pijn waarbij warmtetherapie wordt aanbevolen bv. bij stijve spieren, pijnlijke gewrichten,… Met zachte fleece-overtrek – afneembaar en op 30 °C wasbaar Extra grote opening voor mee... Lees meer
11
Tijgerbalsem
Rode tijgerbalsem Image
Rode tijgerbalsem
Heilzame rode tijgerbalsem (4g), in pocketformaat. Tijgerbalsem wordt al meer dan 100 jaar gebruikt tegen stijve, pijnlijke spieren door mensen over de hele wereld. Handig formaat om mee te nemen zodat je dit ten alle tijden bij u hebt i... Lees meer
1.50
Stemvorken
Complete 8delige Chakra stemvorkenset Image
Complete 8delige Chakra stemvorkenset
Materiaal: aluminiumlegering. Kleur: zilver. Stemvork maat: 256Hz: 20×2.5x1cm / 7.8” x0.98” x0.39”288Hz: 19×2.5x1cm / 7.4” x0.98” x0.39”+ 320 Hz: 18.5×2.5x1cm / 7.3” x0.98” x0.39”+ ... Lees meer
99