Welkom

Welkom bij ‘Energie-ling’! Deze benaming staat voor ‘energie’ enerzijds: wat ieder mens uitstraalt, waaruit we bestaan en anderzijds uit ‘gie-ling’ (healing/heling): het genezend proces. Ik beoog met mijn praktijk dus een liefdevol, omarmende en helende factor te zijn voor jouw energieveld, jouw zijn.

Mijn naam is Kitty : tweeling als zonneteken + ascendant: boogschutter, wat mijn hooggevoeligheid, passie voor filosofie en mijn dynamische aard een stukje verklaard. Ik ben afgestudeerd met een bachelordiploma sociaal- agogisch werk. Een studie die me zowel inzicht bood in de psyche van de mens alsook in mijn eigen levenstraject. Doorheen mijn traumatische jeugd sleepte ik een zware, emotionele rugzak mee die ik gaandeweg steeds lichter kon maken door het innerlijk werk te doen dat nodig was om mezelf ‘te redden’. In mijn proces vond ik weinig steun/begrip bij anderen (omdat ik me grotendeels afsloot van de buitenwereld) wat me ertoe bracht om alles te zijn wat ik zelf nodig had. Alle kracht ligt namelijk in jezelf vervat. Doorheen de vele gradaties van zelfontwikkeling ontvouwde zich daarbij mijn levensmissie. Ik wil de persoon zijn voor jou, die ik zelf bij de hand wou nemen op mijn traject vol obstakels. Ik wil jou, in de vorm van liefdevolle ondersteuning als ervaringsdeskundige, begeleiden op jouw pad naar zelfbewustzijn en healing zodat jij opnieuw verenigd bent met jouw innerlijke kracht, jouw ware zelf. In dat proces is het belangrijk om alles te voelen wat wil gevoeld worden, zodat het bestaansrecht krijgt en van daaruit mag transformeren. Voor velen is gesprekstherapie in die zin een te grote stap of gaan we bewust/onbewust naast de kwestie praten omdat die te pijnlijk is om te benaderen. Soms weten we zelf niet eens meer waar we gaandeweg onszelf verloren zijn en staat het verbale ons voelen in de weg. Daarom richt ik me vooral op lichaamswerk omdat het lichaam een authentieke toegangspoort is naar alles wat op dit moment in jouw veld aanwezig is.

Ik doe dit via behandelingen die jou als een holistisch geheel benaderen en daarbij duiden op de samenhang tussen jouw fysieke lichaam, je emotie en het energetisch veld. Ik volgde hiervoor verschillende opleidingen en workshops waaronder: chakra en aura healing, ayurveda, cuppingtherapie, energetisch consulent, meridiaan en elementenleer, EFT, massagetherapeut, aromatherapie, voetreflexologie, ‘feel good’ – Fotografie, begeleide meditatie’s, oorkaarstherapie, heling met edelstenen, astrologie, natuurcoaching, herborist, … Dit lijkt misschien een versplinterd aanbod op het eerste zicht maar mijn werk kenmerkt zich in het feit dat er steeds een rode draad te volgen is met als thema ons bewustzijn en welzijn te verruimen, want daar ligt mijn roeping.

‘Als de geest invloed heeft op het lichaam, dan heeft het lichaam ook invloed op de geest’. 

Ik werk daarbij graag op een zachte maar heel krachtige methodiek met wat in dat moment energetisch aanwezig is. Vaak is een relaxatiemassage een goede eerste stap om kennis te maken met mijn werkwijze aangezien ik daar ook mijn healingstechnieken in vervat en het jou een moment biedt van compleet aanwezig zijn in het hier en het nu waarbij je via een liefdevolle aanraking, je gezien en omarmd mag voelen en alle onnodige ballast kan afvoeren. Ik beoog met mijn praktijk een plaats te zijn waar je helemaal tot rust kan komen en er op mag vertrouwen dat je precies ontvangt waar je op dit moment nood aan hebt.  Het is pas als we ons in een staat van diepgaande ontspanning bevinden dat er ruimte vrijkomt voor healing en bewustwording. Creëer en behoudt een gezonde geest in een gezond lichaam, daaruit volgt oprecht geluk en zelfliefde. Althans dat is mijn beleving die ik graag met jullie wil delen ?

‘Take care of your body, it’s the only place you have to live in.’