Aanbod en prijslijst

U kan bij Energie-ling terecht voor:

Energetische relaxatie massages:

Dit is een massagetechniek die u als een geheel beschouwd en het lichaam, alsook de geest, helemaal tot rust brengt +  u energetisch herlaad. Tijdens deze heilzame massage ligt u op een verwarmde massagetafel en komt u tot diepe ontspanning d.m.v bijhorende aromatherapie (verstuiving + etherische olie massage: enkel met helende, natuurlijke elementen!). U mag hierbij een keuze maken uit 3 opgemaakte combinaties die ofwel een rustgevend-, revitaliserend- of (bloed)circulatie bevorderend effect uitoefend. Ik werk hierbij energetisch op uw blokkades en zorg dat het lichaam hersteld word naar de oorspronkelijke staat waarbij alles vrij kan stromen. 

 -> 30 min holistische relaxatie massage = € 45

-> 1 uur holistische relaxatie massage = € 75

> 1.30 uur holistische relaxatie massage = € 105

Abo van 5 sessies x 1 uur holistische relaxatie aan slechts = € 355  (€ 20 korting)

Abo van 5 sessies holistische relaxatie massages van 1u30 is mogelijk aan = € 505 (€ 20 korting)

Cupping / vacussage massage 

-> 1 uur cupping massage = € 75 

-> 1.30 uur cupping massage = 105 euro 

Abo van 5 sessies x 1 uur cupping massage aan slechts € 355  (€ 20 korting)

Abo van 5 sessies cupping massages van 1u30 is mogelijk aan € 505 (€ 20 korting)

Cupping is ook gekend als Vacussage. Cupping betekent het plaatsen van “cups” op het lichaam. Deze cups zijn bokaaltjes die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt en vervolgens op het lichaam geplaatst worden. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en de spieren bevorderd waardoor het lichaam van afvalstoffen ontdaan wordt.

Lichaamscellen gebruiken zuurstof en geven koolstofdioxide af. Wanneer lichaamsenergie geblokkeerd raakt, functioneert een cel minder goed en hopen de gifstoffen zich op. Als we pijn ervaren impliceert dit een blokkade in de energiestroom van eender welk deel van het lichaam. Toxines in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van Cupping-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.
Cupping is aan te raden bij volgende indicaties: Rug- en schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke menstruatie, maag- en darmklachten, zwakke spijsvertering, chronische verkoudheid en astma, spierspanning, doorbloedingsstoornissen & reuma.
Vacussage kan eveneens dienen als detox en aanvulling bij cellulitis- en andere afslankingsbehandelingen, aangezien de cups het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen vergemakkelijken en het de stofwisseling en lymfe-afvoer bevordert.

Massage met edelstenen

De genezende werking van edelstenen is al duizenden jaren bekend en worden op vele manieren ingezet bv. bij het zuiveren van ruimten en bescherming tegen negatieve energieën. De hotstone massage wordt uitgevoerd met basaltstenen (vulkaangesteenten). Deze stenen werden vroeger vooral gebruikt voor genezingsrituelen, zoals het verbeteren van de spijsvertering, de doorbloeding, de functie van inwendige organen en het warm houden van het lichaam. Edelstenen zijn door de natuur gevormd en vaak door de mens in vorm geslepen. Elke steen heeft een andere trilling opgedaan door zijn herkomst op aarde. De samenstelling van de grondstoffen van de steen en van de bodem spelen een rol in de trilling evenals de factor tijd. Door het masseren met deze hoge frequentie stenen brengen zij hun specifieke werking en eigenschappen over op het lichaam.  Je kan ervoor kiezen om deze edelstenen ofwel koud of warm of afwisselend tijdens de massage te integreren wat ook een positief effect heeft op de doorbloeding en een boost geeft aan je immuunsysteem.

1u15 duurtijd = € 90

Shiatsu behandeling

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Het is een behandelvorm waarbij voornamelijk de duimen, vingers en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op het lichaam. Het doel hiervan is om interne stoornissen te corrigeren en de algehele gezondheid te verbeteren, te behouden of om het herstel bij specifieke klachten te bevorderen. De oude Japanse en Chinese geneeswijzen gaan ervan uit dat door het lichaam allerlei energiebanen (meridianen) en acupunctuurpunten (energiecentra) lopen die de levenskracht (Ki) laten stromen en die in verbinding staan met bepaalde organen. Shiatsu richt zich op het stimuleren en regelen van dit energetisch systeem. Shiatsu wordt gegeven op de kledij. Het wordt uitgeoefend op de mat waarbij je op een speciaal ergonomisch shiatsu lichaamskussen ligt. Het is een massagevorm waarbij je door externe druk, op de juiste plaatsen, een enorme ontspanning en ontlading ervaart in je hele systeem. Draag hierbij het liefst loszittende kledij van zachte stof = best geen jeans, eerder een legging of trainingsbroek.

50min/1u duurtijd = € 55

Energie-ling feeling: 2u massage/verwenpakket

-> + 2 uur durend verwenpakket behandeling = € 155 euro (klanktherapie, edelsteentherapie, energetische massage, cuppingtherapie, aromatherapie & afkoelend jade gezichtsmasker)

Abonnement van 5 sessies x 2u EF pakket = € 755 ( €20 korting)

Dit is een 2 uur durend massage verwenpakket waarbij een combinatie van verschillende technieken aangeboden word zodat u kan proeven van oa de klanktherapie (koshi, sansula, klankschalen), hotstone massage, aromatherapie, cupping massage & edelsteentherapie.  Nadat je comfortabel liggend gevoed word door de helende klanken van de klankschalen & kracht van de edelstenen die diep in jou inwerken ontvang je een relaxerende oliemassage (die uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat) in combinatie met hotstone (spierspanningen losmaken dmv warmte) en cuppingtherapie (doorbloeding stimuleren & afvalstoffen afvoeren). Bij deze behandeling maken we tijd om je rug, achterarmen en handen, achterbenen en voeten, gezicht, voorarmen, buik en voorbenen te behandelen zodat deze volledige lichaamsmassage jouw psyche, ziel en  lichaam helemaal tot rust brengt en jij optimaal kan herladen in een sfeervolle ruimte. Voor de behandeling hebben we een gesprek over wat jouw klachten zijn en waar we extra rekening mee kunnen houden of welke behandelingen je bv liever niet wenst. Heb jij nood aan kwalitatieve me-time met aandacht voor energetische en helende therapieën voor je volledige zijn? Dan is dit iets voor jou! 🙂 

Oorkaarstherapie

-> Oorkaarsbehandeling 45 min + oormassage = € 50

Abo van 5 sessies oorkaars therapie is mogelijk aan € 230 ( € 20 korting)

Oorkaarsen zijn al reeds ruime tijd bekend om hun helende eigenschappen en o.a. door Chinezen, Tibetanen en Indianen gebruikt ter behandeling van vele klachten. Er zijn in onze moderne tijd proeven gedaan met Kirham fotografie waaruit blijkt dat op deze foto’s (voor en na de behandeling met oorkaarsen) duidelijke verschillen te zien zijn. De energie in het lichaam verandert en wordt geactiveerd. De kaarsen zelf zijn gemaakt van bio katoen en behandeld met bijenwas en helende kruiden.

Wat doet een oorkaars behandeling?

Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding van het oor en hoofd en de lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. Door de warmte gaat het trommelvlies trillen en door de trilling versoepelt het trommelvlies, waardoor het doorlaatbaar wordt.Tijdens de verbranding van de oorkaars zijn verschillende fasen in de werking ervan te onderscheiden. Dankzij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang en een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Hierdoor wordt het trommelvlies als het ware licht gemasseerd hetgeen een drukregulatie in het middenoor tot gevolg heeft. Deze aangename warmte verhoogt de perifere doorbloeding, activeert het immuunsysteem en verbetert de ontslakkende werking van de lymfevaten. De damp van de verbrande kruiden diffundeert door het trommelvlies en bereikt het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti. Voorts, via de buis van Eustachius, de mond-, keel-,neus- en bijholten.Spontaan kan dit ook een vrijere neusademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben. Ook bij een tot dan toe verstopte neus. Op en rondom de oorschelp liggen honderden reflexzones en acupunctuurpunten, die door de massage en de oorkaarstherapie gestimuleerd worden. Hierdoor wordt ook het regeneratieproces in o.a. het bindweefsel geprikkeld. De circulatie van energie, bloed en lymfe zal hierbij in het gehele organisme verbeteren.

Gunstig effect bij:                                                          

Alle klachten boven het sleutelbeen. Afvoer van overtollig oorsmeer. Oorpijn. Irritaties van oor-en bijholten. Oorsuizen. Keelpijn. Slechthorendheid. Nervositiet. Stresssymptomen. Hoofdpijn en migraine.Sinusitis. Rinitis. Beginnende verkoudheid. Griep. Doorbloedingsstoornissen van het oor. Ontstoken amandelen.Ontspanning.

Af te raden bij:

Doorboord trommelvlies. Epilepsie. Ontstekingen in de uitwendige gehoorgang. Implantaten van de middenoorbeentjes.

Beauty gezichtsbehandeling + LED therapie 

-> 35 min beauty deal  = € 55

Abo van 5 sessies beauty gezichtsbehandeling + LED therapie =  € 255 (€ 20 korting)

Verloop van de behandeling:

1) Voedende en verzorgdende bio scrub van het gezicht. keuze uit:)

 • bio white musk en arganolie: deze scrub heeft een vochtregulerende werking en stimuleert de bloedcirculatie voor een fijnere huidstructuur. Biologische Argan olie extracten zorgen al na het eerste gebruik voor een stralende en gladdere huid. 
 •  bio aloë vera scrub: bevat een mix van scrubdeeltjes bestaande uit gemalen abrikozenpit, walnoot- en amandelschil. Hierdoor wordt je huid zacht geëxfolieerd en worden de huidcellen van je bovenste huidlaag gereinigd.

2) Dermaroller: deze is ontworpen om huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens en hyperpigmentatie te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren om rimpels en littekens te verminderen. De 540 dunne titanium naalden (niet voelbaar) zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter opnemen van de huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt serum en actieve ingrediënten te absorberen tot diep in de huid.

3) Massage van het gezicht met natuurlijke en etherische olie (roos en lavendel).

4) Cupping om de doorbloeding van het gezicht te stimuleren.

5) Edelsteen jade gezichtsroller: Een gezichtsmassage met deze roller stimuleert de bloedcirculatie in je gezicht en geeft jouw huid weer een mooie en natuurlijke glow.

6) 15/20 min. LED therapie.

Groen licht 520 nm: Vermindert de productie van melanine en herstelt pigmentvlekken. Verbetert de huidskleur en kalmeert de huid. Zeer effectief bij het bestrijden van roodheid – inclusief rosacea.

Blauw Licht 415nm: Deze golflengte werkt antibacterieel en kalmerend. Ideaal voor de behandeling van huidoneffenheden zoals mee-eters. Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne
veroorzaakt vernietigt.

Geel licht 580 nm: Het geel licht vermindert roodheid, zwelling en inflammatie (ontstekingen) door de circulatie te bevorderen en het immuunsysteem te versterken.

Rood Licht 630nm: Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De uidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Ideaal voor de behandeling van huidverslapping en huidveroudering.

Wit licht 830nm: Dringt tot een diepte van 30-40 mm door. Deze golflengte zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevorderd. De verhoogde energie en verbeterde doorbloeding in de diepere huidlaag zorgt voor herstel en extra aanmaak van collageen en elastine.

Opgelet: kom zonder make- up naar deze sessie

Yoni stoom behandeling:

-> 30 min. yoni stoomsessie  = € 30 + yoni stoomkruiden inbegrepen

Yoni stoom sessie: De kruiden die gebruikt worden tijdens het vaginaal stomen zijn 100% biologisch en bestaan uit een speciaal geselecteerde kruidenmix die een krachtige en helende werking heeft op  jouw vaginale flora en deze op een natuurlijke manier ondersteund.

Voordelen van deze stoomkruiden:

✅ Geneest een onregelmatige of afwezige menstruatiecyclus
✅ Vermindert bruin bloed aan het begin of einde van de menstruatie
✅ Verhoogt libido & het comfort tijden seks
✅ Helpt bij het genezen van de yoni na zwangerschap (min. 3maanden na de bevalling)
✅ Helpt bij genezing van aambeien
✅ Voorkomt bacteriële vaginose en schimmelinfecties
✅ Verlicht symptomen van de menopauze, vooral droogheid
✅ Ondersteunt het natuurlijke reinigings- en ontgiftingsproces van de vagina

✅ Ondersteunt de natuurlijke vrouwelijke cyclus, zowel emotioneel als lichamelijk
✅ Zorgt voor een gezonde vaginale geur
✅ Helpt bij genezing van Soa’s, vleesbomen, endometriose, blaasontstekingen, cysten en bekkenontsteking

Hoe verloopt de behandeling?

Je bevind je in een sirene, warme ruimte met aangepaste muziek waarbij je op de houten stoomstoel gaat zitten met een hamman doek rondom jou en je kan genieten van een helende yoni stoomsessie. Voor het beste resultaat stoom je minimaal 20 minuten. Maak van je stoom momentje een Selfcare momentje, keer tot jezelf en ga vooral genieten van de ervaring. Het is aan te raden om wekelijks te stomen voor een optimaal effect. Iedere vrouw is uniek, ook jouw lichaam. Het kan dat je pas effect merkt na een aantal keer stomen. 

U kan de stoomsessie bij Energie-ling inboeken of u kan ook een yoni stoompotje bij mij verkrijgen in de verkoophoek.

Niet gebruiken wanneer:
U zwanger bent
Tijdens de menstruatie

Hot stone massages:

-> 1.30 uur hot stone massage  = € 110

-> 1 uur hot stone massage = € 80

Abo van 5 sessies hotstone massage van 1 uur is mogelijk aan  € 380 (€ 20 korting)

Abo van 5 sessies hotstone massage van 1.30 uur is mogelijk aan € 530 ( €20 korting)

Hot Stone therapie is een warmte massage. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching effect” op de spieren. Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie.

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Voor wie is hotstone massage geschikt:

Stress (niet bij burnout. Vermoeidheid. Spanningen. Spierproblemen. Blokkades. Reuma en artrose (niet ontstoken). Slechte doorbloeding. Fibromyalgie. Spijsverteringsproblemen

Voor wie is hotstone massage niet geschikt:

Besmettelijke huidziekten. Psoriasis. Een verwonde huid. Koorts. Risico op trombose.

Infraroodtherapie:

Warmte ervaren is niet alleen aangenaam maar ook heel nuttig omdat het de huid reinigt en je immuunsysteem een boost geeft. Je vermindert er spierpijn mee en je verbetert tegelijkertijd je bloedcirculatie. Een ander voordeel is dat je huid er mooi van gaat stralen.

Terwijl u ontspannen ligt en de infrarood therapie ontvangt is uw lichaam eigenlijk hard aan het werk. Om de overtollige warmte kwijt te geraken, pomp het hart het bloed sneller door het lichaam tot in de kleinste bloedvaatjes. De beter doorbloedde organen ontvangen op die manier meer zuurstof en voedingstoffen. Een goede bloedsomloop is dan ook de basis voor een optimale gezondheid. Deze verbeterde doorbloeding helpt de natuurlijke balans in de huid te herstellen en dat resulteert in een mooie zachte huid. Door in het lichaam veel warmte op te wekken, wordt de aanmaak van witte bloedlichaampjes gestimuleerd wat uw afweer tegen virussen en bacteriën versterkt. Infraroodwarmte zorgt terwijl ook voor de aanmaak van endorfines. Dit hormoon, ook wel de natuurlijke pijnstiller genoemd, verlicht spier- en gewrichtspijn (heel hulpzaam bewezen bij mensen met fibromyalgie klachten alsook bij verstuiking, reuma en artritis, spanning, zwelling en stijfheid van de spieren).

De warmte van de infraroodstralen dringen door tot diep in de spieren, waardoor de bloedcirculatie en de zuurstofvoorziening in het lichaam verbeteren. Wanneer zo je huid beter kan ademen, kunnen ook belangrijke werkstoffen beter worden opgenomen in je lichaam. Je kan daarom ook infraroodtherapie ondergaan voordat je een helende massage met therapeutische etherische oliën inboekt, om zo het maximale uit je behandeling te halen.

Infraroodtherapie doet kortom wonderen voor je spieren, huid én gemoedstoestand. Het werkt ontspannend en pijnverlichtend en een het is is een effectieve manier om je lichaam en geest even een opkikker te geven.

Klankmassage

-> 45 min. klankmassage = € 65 voor 1 of 2 personen inbegrepen = € 32,50 pp/ 2

-> 1 uur klankmassage (met edelsteen) + begeleide meditatie in groep

= € 175 voor 6 personen = € 29 pp

                                                       =  € 250 voor 10 personen = € 25 pp 

Een klankmassage is een diepgaande, ontspannnende massage bestaande uit helende geluiden en trillingen. Alles in de natuur bestaat uit een bepaalde trillingsfrequentie, de mens ook. Het menselijk lichaam bestaat nl. voor 70 tot 80% uit water dat door de klanken in beweging getrild word en dit bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Tijdens de sessie lig je comfortabel op een matras met kussen en dekentje waarbij de helende klanken en trillingen diep doordringen in het lichaam en deze opnieuw in harmonie brengen. Het geluid van de klanken hebben een diepgaande, ontspannende werking. Ik werk steeds intuïtief en gebruik een mix aan instrumenten zoals o.a. klankschalen, rain stick, ocean drum, ukulele, stemvorken, lotus drum, koshi, sjamaanse drum, kalimba, thunder tube, tobillera shakers,…

Wat doet een klankmassage met je? Het zelfgenezend vermogen van het lichaam neemt toe, je voelt je diep ontspannen en je wordt er vredig van want het is een streling voor zowel je lichaam als je ziel. Je bevind je in een diepe meditatieve staat waardoor je een moment van quality time neemt voor jezelf  en je terug bewust contact kan maken met je kern.

Therapeutische aardingsmat sessie + binaural – helende muziek

-> 30 min therapeutische aardingsmat sessie + binaural music = € 35

Ben jij geaard? Hoe doe je dat?  Therapeutische aardingsmat sessie ’30min. + helende binaural beats muziek, om dmv klanktherapie en de kracht van aarding je geest, emotie en lichaam terug in balans te brengen ☯️

Verloop? Je krijgt kort info ivm wat aarden voor je doet. Je ligt comfortabel (met enkel ondergoed aan) op de massagetafel met mijn therapeutische – geaarde aardingsmat, met een dekentje over je heen. Met op de achtergrond helende klanktherapie om dmv binaural beats jouw trillingsfrequentie te verhogen en je hele zijn terug in balans te brengen. Je zal zelf de helende kracht van aarding ervaren. Dit kan zowel binnen als bij (zonnig/warm) weer ook buiten, op de massagetafel, in de tuin doorgaan. Mijn therapeutische aardingsmat werkt via het principe van het gezond aardingsproces. In heel de evolutiegeschiedenis hebben we als mens altijd dicht in contact gestaan met de aarde. We hebben zolang op blote voeten rondgelopen zonder te weten dat de aarde een enorme bol van helende energie is die perfect afgestemd is op de noden van ons lichaam. We zijn onafscheidbaar energetisch verbonden met het Electro magnetisch veld van de aarde en met het aardoppervlak waar er voortdurend energie, in de vorm van vrije elektronen uitgewisseld word. Als we contact maken met de aarde stromen deze vrije elektronen ons lichaam binnen en neutraliseren ze daar de schadelijke lading van vrije radicalen die restproducten zijn van onze stofwisseling. Zo voorkomen ze dat de negatieve lading in ons weefsel terecht komt en micro infecties veroorzaakt, die de oorzaak zijn van tal van ziektes. Moeder aarde beschermt ons hiertegen. We zijn helaas het contact met de aarde grotendeels verloren. Onze moderne levenswijze met geïsoleerde huizen en schoeisel laat dit niet meer toe. Jezelf aarden is heel eenvoudig via de aardingsmatten. Ik geef jullie na het consult ook een kortingscode mee om de producten indien gewenst zelf aan te schaffen.

Ayurvedisch pakket van 3 sessies = 1x ayurvedisch consult + 2x  ayurvedische massage + klankmassage + edelsteen cadeau + ayurvedisch E-book met alle uitleg voor jouw dosha type

Je ontvangt in dit pakket 3 sessies (2 andere data plannen we samen in na je eerste consult) met alle informatie tov jouw persoonlijke dosha op gebied van de kenmerken, voedings en leefstijl advies tov jouw specifieke constitutietype, fytotherapie, yoga oefeningen – edelstenen & aromatherapie tov jouw dosha

 • 1 uur ayurvedisch consult
 • 1 uur ayurvedische massage – achterkant van het lichaam (aangepast met therapeutische, etherische olie voor jouw dosha type)
 • 45 min ayurvedische massage – voorkant van het lichaam (aangepast met therapeutische, etherische olie voor jouw dosha type) + Klankhealing
 • E-BOOK ayurveda of uitgeprinte versie met alle specifieke info voor jouw dosha type

= dit alles voor slechts € 199/ 3 sessies samen. (Bedrag word betaald in 1x tijdens het eerste consult)

Dit zijn drie waardevolle sessies waarbij je in een persoonlijke workshop alles te weten komt wat ayurveda is. Je leert er welke specifieke dosha voor jou van toepassing is, zodat je een unieke kaart van de kenmerken, voeding, etherische olieen, kristallen, yoga oefeningen & info ontvangt die specifiek voor jou, aan de hand van jouw constitutie, extra heilzaam zijn. Tijdens deze 3 sessies word je naast informatie en kennis tov jouw specifieke eigenschappen ook verwend met twee heerlijke ayurvedische massages waarvan de (verwarmde) heilzame etherische olieen en 100% plantaardige basisolieen compleet afgestemd zijn op jouw specifieke dosha & eigenschappen. Dit word dus een heel persoonlijke beleving waarbij je veel bijleert over jezelf als persoon en hoe je uzelf via jouw kenmerken op de best mogelijke manier kan bijstaan dmv inzicht in voeding en leefgewoonten, yoga, etherische olie en edelstenen. Daarna ontvang je ook mijn Ayurveda E-book (met info ivm ayurveda & de dosha’s + info ivm jouw specifieke dosha & yoga oefeningen & edelstenen & etherische olieen: allen specifiek toegepast op jouw persoonlijke dosha) zodat je alle informatie ook thuis ter beschikking hebt om rustig na te lezen en toe te passen zodat jij op een veel gezondere en bewustere manier in het leven kan staan. Je kan dit inboeken via het online boekingssysteem, de resterende 2 data worden vastgelegd tijdens de eerste sessie. 

Aanbod  K.E. ‘feel good’ Fotografie:

Wil u graag uw ware zelf, of een mooi moment met uw partner/familie/huisdier/vrienden laten vastleggen in beeld dat u eeuwig kan koesteren? Dat kan! Ik beoog met mijn fotografie om uw schoonheid zowel vanbinnen als vanbuiten weer te geven .Voor een overzicht van eerder werk, kan u terecht op: 

http://www.instagram.com/energie.ling.k.e.fotografie

 

Prijzen: 

€ 175/ 1 uur (+ 5 afgewerkte foto’s in hoge resolutie inbegrepen – meerdere mogelijk) 

€ 250 / 1u30 ( + 7 afgewerkte foto’s in hoge resolutie inbegrepen- meerdere mogelijk) 

€ 299/ 2 uur (+ 10 afgewerkte foto’s  in hoge resolutie inbegrepen- meerdere mogelijk)

Chakra & aurahealing:

-> 1 uur  aura & chakra heling  = € 70

Abonnement van 5 sessies chakra & aurahealing is mogelijk aan € 330 (€ 20 korting)

Een chakra is een energiecentrum of zenuwknooppunt. Er zijn 7 hoofdchakra’s die elk corresponderen met een bepaalde trillingsfrequentie. Zoals geluiden en kleuren ook trillingen zijn, corresponderen de chakra’s elk met een kleur en geluid. Als een chakra geblokkeerd is of te overmatig gestimuleerd, kunnen lichamelijke, emotionele en psychische klachten optreden. Als de chakra’s in evenwicht zijn kan de energie vrij doorstromen in ons hele lichaam. Met behulp van de pendel, edelstenen (die resoneren op een bepaalde trillingsfrequentie gelinkt aan de desbetreffende chakra’s), stemvorken, klanktherapie en heling met energiedoorstroming van de handen kan de onbalans in de chakra’s & de aura terug hersteld worden.

Gemberpakking/compres

-> 40 min  Gemberpakking  = € 50

Abonnement van 5 sessies gemberpakking is mogelijk aan € 230 (€ 20 korting)

Gember heeft een diep reinigende werking zowel in als op het lichaam. Gember heeft een yinne dus opengaande kwaliteit. Dat betekent dat de cellen zich meer openen waardoor opgehoopte verontreinigingen los kunnen laten. Een detox gemberpakking behandeling helpt dus bij het reinigen van het lichaam. Tijdens de behandeling worden er warme gemberdoeken zo warm mogelijk op de huid aangebracht en afgedekt. De rug met de nieren is daarbij het belangrijkste al kunnen er, afhankelijk van de klachten, ook op andere delen van het lichaam pakkingen aangebracht worden.

Door de weldadige warmte en de diepe energetische werking van de gember krijg je een krachtige circulatie van bloed en andere lichaamsvloeistoffen. Door de gemberpakking voel je alle vermoeidheid en afvalstoffen uit je lichaam wegtrekken. Denk aan vastzittende schouders, stijve nek, pijn in de heupen of stijfheid in de onderrug. Je kunt je dan helemaal overgeven aan de diepe ontspanning en zo jezelf weer helemaal opladen. Dit is ideaal om je nierregio en lever aan te sterken en dus helemaal te ontgiften! Je word naast het compres afgedekt met een warme kruik, waarbij je liggend op je buik onder een dekentje de gember zijn werk laat doen en je terwijl mag overgeven aan de heling en ontspanning. De behandeling duurt ongeveer 45min.. Het is belangrijk na afloop voldoende te drinken om losgekomen afvalstoffen sneller af te voeren. 

Voetbad met helende etherische olie en epsomzout

-> 30  min voetbad inclusief helend zout = € 40

Helend warm voetbadje met heilzaam epsomzout of magnesiumkristallen en etherische olie.

Voordelen van epsom zout:

 • verlicht stress en ontspant het lichaam
 • schadelijke stoffen afvoeren om zo je lichaam en huid te detoxen
 • je huid word er heel zacht van: verzachtende werking op haar & huid
 • wondhelende werking
 • schimmelwerende werking
 • gezond hartritme
 • neutraliseert zweetvoeten
 • stimuleert de bloedsomloop
 • sterk ontgiftende werking
 • vermindert pijn en ontsteking
 • verbetert de bloedglucoseregulatie
 • verlicht ostipatie
 • het verlicht jeukende huid

Voordelen van magnesiumkristallen:

 • voorkomen van spierkrampen
 • ontspanning in de spieren
 • meer energie en beter uithoudingsvermogen
 • gezonde werking van het hart en de bloeddruk
 • helpt bij de gezonde instandhouding van botten en tanden
 • helpt bij vermoeidheid en burn out
 • regelt een betere opname van andere vitaminen en mineralen
 • magnesium word het best opgenomen via de huid: je hebt dagelijks extra magnesium nodig omdat je lichaam niet zelf magnesium kan aanmaken en je krijgt dagelijks te weinig magnesium uit je voeding binnen

Begeleide meditatie + thuispakket inbegrepen:

-> 45 min = € 65 (inclusief het thuispakket)

Bij deze sessie zitten we rustig neer met een drankje. Er gaat een ritueel (intentie – kaart, energetische aroma geuren etc.) aan vooraf en ik overloop met jou een aantal grondingsoefeningen. Dan starten we de 25min. begeleide (edelsteen) meditatie waarbij we gebruik maken van geleide fantasie waarbij je de dingen voorstelt die ik zeg en je hierbij je eigen verbeelding verder de vrije loop laat. We bespreken de ervaring en ik geef je het thuispakket mee zodat je er zelf verder mee aan de slag kan op je eigen tempo.

Wat bevat het thuispakket?

* Een meditatieve aroma spray
Deze spray heb ik zelf samengesteld d.m.v helende essentiële oliën te combineren op gebied van hun energetische inwerking die je direct in de juiste gemoedstoestand brengt en een heerlijke geur in je ruimte verspreid
* Een unieke (door mij) begeleide – 25min. meditatie die jou digitaal opgestuurd word per mail zodat je dit naar hartenlust kan herbeluisteren op het moment dat jou past. De meditatie is gericht op veiligheid en loslaten.
* Prachtige pauwveer: Pauwveren zijn een gekend item dat voorspoed en geluk bevorderd. Ze kunnen ook dienen om de aromaspray in de ruimte te brengen of de geur vast te houden.

Coaching/ gesprekstherapie

1u =  € 65

 

Stoel massage:

-> 30 min. stoelmassage = € 40

Dit is een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij op verschillende drukpunten aan het hoofd, de nek, schouders, armen en rug word gewerkt. Deze doeltreffende massage wordt gegeven op de kledij zonder gebruik van olie en duurt standaard 25- 30 minuten. Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, zoals RSI* en de symptomen van stress. *RSI – ‘Repetitive Strain Injury’ is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Stoelmassage geeft hierbij onmiddellijk een aangename ontspanning.

Arrangementen:

* Oorkaarstherapie + Gemberpakking = € 82 

* Massage 30 min + Gemberpakking/oorkaarstherapie = € 80 

* Acupressuur mat (20 min) + 45 min Oorkaarstherapie/ Gemberpakking = € 53 

* Infraroodtherapie (15-20min) +  1 uur massage = € 75

* Infraroodtherapie + Oorkaarstherapie/Gemberpakking = € 50

* Infraroodtherapie + aardingsmat (+- €30min) = € 35

* COMBO Abo van 7 behandelingen = 

Voetreflexologie 

Reflexologie kan je vergelijken met acupunctuur zonder naalden. De reflexpunten op u voeten en handen worden gestimuleerd wat zo de energiestroom en de balans tussen lichaam en geest hersteld. Meer vitaliteit, minder pijn en een betere genezing zijn het resultaat.

Wordt een drukpunt op de voet gestimuleerd, dan heeft dat een weldoend effect op het daarmee verbonden orgaan of klier. Men verbetert immers de energiestroom waardoor het lichaam zelf tot genezing en pijnverlichting kan overgaan. De eigenlijke reflexzonemassage wordt voorafgegaan door een inleidende en een afsluitende massage.

Aangewezen bij:

 • Darmstoornissen
 • Rugklachten
 • Allergieën
 • Hormonale problemen
 • Migraine
 • Slaapstoornissen
 • Bloeddrukklachten

Naast genezend zou voetreflexologie ook preventief werken of een positief effect hebben op je energieniveau.