Aanbod en prijslijst

U kan bij Energie-ling terecht voor:

Energetische relaxatie massages:

Dit is een massagetechniek die u als een geheel beschouwd en het lichaam, alsook de geest, helemaal tot rust brengt +  u energetisch herlaad. Tijdens deze heilzame massage ligt u op een verwarmde massagetafel en komt u tot diepe ontspanning d.m.v bijhorende aromatherapie (verstuiving + etherische olie massage: enkel met helende, natuurlijke elementen!). U mag hierbij een keuze maken uit 3 opgemaakte combinaties die ofwel een rustgevend-, revitaliserend- of (bloed)circulatie bevorderend effect uitoefend. Ik werk hierbij energetisch op uw blokkades en zorg dat het lichaam hersteld word naar de oorspronkelijke staat waarbij alles vrij kan stromen. Drankje (thee/water) + kort gesprek steeds inbegrepen.

-> 1 uur holistische relaxatie massage = 55 euro

> 1.30 uur holistische relaxatie massage = 75 euro

Abonnement van 5 sessies 1 uur holistische relaxatie aan slechts € 245  ipv 275 euro = € 30 korting. 10 sessies 1 uur holistische relaxatie aan slechts € 475 ipv 550 euro: € 75 korting! 5 sessies holistische relaxatie massages van 1u30 is mogelijk aan € 339  ipv € 375  = € 36 korting. 10 sessies 1u30 holistische relaxatie is € 665 ipv € 750 = € 85 korting!

Cupping / vacussage massage 

-> 45 min  cupping massage = 45 euro (massage van de rug + bewegende cups & stilstaande cupping)

-> 1 uur cupping massage = 55 euro (massage van de rug + bewegende cups & stilstaande cupping + massage/cupping van de onderbenen of de armen & handen)

-> 1.30 uur cupping massage = 75 euro (massage van de rug + bewegende cups & stilstaande cupping + massage/cupping van de onderbenen & de armen & handen & hoofdmassage)

Abonnement van 5 sessies  45 min. cuppingtherapie is mogelijk aan 199 euro ipv 225 euro = 26 euro korting. Abonnement van 5 sessies cuppingtherapie aan slechts € 245  ipv 275 euro = € 30 korting. 10 sessies cuppingtherapie aan slechts € 475 ipv 550 euro: € 75 korting! 5 sessies cuppingtherapie van 1u30 is mogelijk aan € 339  ipv € 375  = € 36 korting. 10 sessies 1u30 cuppingtherapie is € 665 ipv € 750 = € 85 korting!

Cupping is ook gekend als Vacussage. Cupping betekent het plaatsen van “cups” op het lichaam. Deze cups zijn bokaaltjes die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt en vervolgens op het lichaam geplaatst worden. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en de spieren bevorderd waardoor het lichaam van afvalstoffen ontdaan wordt.

Lichaamscellen gebruiken zuurstof en geven koolstofdioxide af. Wanneer lichaamsenergie geblokkeerd raakt, functioneert een cel minder goed en hopen de gifstoffen zich op. Als we pijn ervaren impliceert dit een blokkade in de energiestroom van eender welk deel van het lichaam. Toxines in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van Cupping-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.
Cupping is aan te raden bij volgende indicaties: Rug- en schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke menstruatie, maag- en darmklachten, zwakke spijsvertering, chronische verkoudheid en astma, spierspanning, doorbloedingsstoornissen & reuma.
Vacussage kan eveneens dienen als detox en aanvulling bij cellulitis- en andere afslankingsbehandelingen, aangezien de cups het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen vergemakkelijken en het de stofwisseling en lymfe-afvoer bevordert.

Klankmassage

-> 45 min. klankmassage = 35 euro

Een klankmassage is een diepgaande, ontspannnende massage bestaande uit helende geluiden en trillingen. Alles in de natuur bestaat uit een bepaalde trillingsfrequentie, de mens ook. Het menselijk lichaam bestaat nl. voor 70 tot 80% uit water dat door de klanken in beweging getrild word en dit bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Tijdens de sessie lig je comfortabel op een matras met kussen en dekentje waarbij de helende klanken en trillingen diep doordringen in het lichaam en deze opnieuw in harmonie brengen. Het geluid van de klanken hebben een diepgaande, ontspannende werking. Ik werk steeds intuïtief en gebruik een mix aan instrumenten zoals o.a. klankschalen, rain stick, ocean drum, ukulele, stemvorken, lotus drum, koshi, sjamaanse drum, kalimba, thunder tube, tobillera shakers,…

Wat doet een klankmassage met je? Je krijgt meer energie, het zelfgenezend vermogen van het lichaam neemt toe, je voelt je diep ontspannen, je wordt er vredig van omdat het een streling is voor zowel je lichaam als je ziel.

Oorkaarstherapie

-> Oorkaarsbehandeling 45 min + oormassage = 35 euro

Abonnement van 5 sessies oorkaars therapie is mogelijk aan € 139  ipv € 175 = 36 euro aan voordeel: 1 sessie volledig gratis!

Oorkaarsen zijn al reeds ruime tijd bekend om hun helende eigenschappen en o.a. door Chinezen, Tibetanen en Indianen gebruikt ter behandeling van vele klachten. Er zijn in onze moderne tijd proeven gedaan met Kirham fotografie waaruit blijkt dat op deze foto’s (voor en na de behandeling met oorkaarsen) duidelijke verschillen te zien zijn. De energie in het lichaam verandert en wordt geactiveerd. De kaarsen zelf zijn gemaakt van bio katoen en behandeld met bijenwas en helende kruiden.

Wat doet een oorkaars behandeling?

Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding van het oor en hoofd en de lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. Door de warmte gaat het trommelvlies trillen en door de trilling versoepelt het trommelvlies, waardoor het doorlaatbaar wordt.Tijdens de verbranding van de oorkaars zijn verschillende fasen in de werking ervan te onderscheiden. Dankzij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang en een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Hierdoor wordt het trommelvlies als het ware licht gemasseerd hetgeen een drukregulatie in het middenoor tot gevolg heeft. Deze aangename warmte verhoogt de perifere doorbloeding, activeert het immuunsysteem en verbetert de ontslakkende werking van de lymfevaten. De damp van de verbrande kruiden diffundeert door het trommelvlies en bereikt het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti. Voorts, via de buis van Eustachius, de mond-, keel-,neus- en bijholten.Spontaan kan dit ook een vrijere neusademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben. Ook bij een tot dan toe verstopte neus. Op en rondom de oorschelp liggen honderden reflexzones en acupunctuurpunten, die door de massage en de oorkaarstherapie gestimuleerd worden. Hierdoor wordt ook het regeneratieproces in o.a. het bindweefsel geprikkeld. De circulatie van energie, bloed en lymfe zal hierbij in het gehele organisme verbeteren.

Gunstig effect bij:                                                          

Alle klachten boven het sleutelbeen. Afvoer van overtollig oorsmeer. Oorpijn. Irritaties van oor-en bijholten. Oorsuizen. Keelpijn. Slechthorendheid. Nervositiet. Stresssymptomen. Hoofdpijn en migraine.Sinusitis. Rinitis. Beginnende verkoudheid. Griep. Doorbloedingsstoornissen van het oor. Ontstoken amandelen.Ontspanning.

Af te raden bij:

Doorboord trommelvlies. Epilepsie. Ontstekingen in de uitwendige gehoorgang. Implantaten van de middenoorbeentjes.

Hot stone massages:

-> 1.30 uur hot stone massage  = 79 euro

-> 1 uur hot stone massage = 59 euro

Abonnement van 5 sessies hotstone massage van 1 uur is mogelijk aan € 269  ipv € 295  = € 26 aan voordeel. Abonnement van 5 sessies hotstone massage van 1.30 uur is mogelijk aan € 359 ipv € 395 = € 36 voordeel

Hot Stone therapie is een warmte massage. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching effect” op de spieren. Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie.

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Voor wie is hotstone massage geschikt:

Stress (niet bij burnout. Vermoeidheid. Spanningen. Spierproblemen. Blokkades. Reuma en artrose (niet ontstoken). Slechte doorbloeding. Fibromyalgie. Spijsverteringsproblemen

Voor wie is hotstone massage niet geschikt:

Besmettelijke huidziekten. Psoriasis. Een verwonde huid. Koorts. Risico op trombose.

Chakra & aurahealing:

-> 1 uur  aura & chakra heling  = 55 euro

Abonnement van 5 sessies chakra & aurahealing is mogelijk aan € 245 ipv € 275 = € 30 korting! 10 sessies Chakra & aurahealing aan € 475 ipv € 550 = € 75 korting!

Een chakra is een energiecentrum of zenuwknooppunt. Er zijn 7 hoofdchakra’s die elk corresponderen met een bepaalde trillingsfrequentie. Zoals geluiden en kleuren ook trillingen zijn, corresponderen de chakra’s elk met een kleur en geluid. Als een chakra geblokkeerd is of te overmatig gestimuleerd, kunnen lichamelijke, emotionele en psychische klachten optreden. Als de chakra’s in evenwicht zijn kan de energie vrij doorstromen in ons hele lichaam. Met behulp van de pendel, edelstenen (die resoneren op een bepaalde trillingsfrequentie gelinkt aan de desbetreffende chakra’s), stemvorken, klanktherapie en heling met energiedoorstroming van de handen kan de onbalans in de chakra’s & de aura terug hersteld worden.

Gemberpakking/compres

-> 45  min  Gemberpakking  = 35 euro

Gember heeft een diep reinigende werking zowel in als op het lichaam. Gember heeft een yinne dus opengaande kwaliteit. Dat betekent dat de cellen zich meer openen waardoor opgehoopte verontreinigingen los kunnen laten. Een detox gemberpakking behandeling helpt dus bij het reinigen van het lichaam. Tijdens de behandeling worden er warme gemberdoeken zo warm mogelijk op de huid aangebracht en afgedekt. De rug met de nieren is daarbij het belangrijkste al kunnen er, afhankelijk van de klachten, ook op andere delen van het lichaam pakkingen aangebracht worden.

Door de weldadige warmte en de diepe energetische werking van de gember krijg je een krachtige circulatie van bloed en andere lichaamsvloeistoffen. Door de gemberpakking voel je alle vermoeidheid en afvalstoffen uit je lichaam wegtrekken. Denk aan vastzittende schouders, stijve nek, pijn in de heupen of stijfheid in de onderrug. Je kunt je dan helemaal overgeven aan de diepe ontspanning en zo jezelf weer helemaal opladen. Dit is ideaal om je nierregio en lever aan te sterken en dus helemaal te ontgiften! Je word naast het compres afgedekt met een warme kruik, waarbij je liggend op je buik onder een dekentje de gember zijn werk laat doen en je terwijl mag overgeven aan de heling en ontspanning. De behandeling duurt ongeveer 45min.. Het is belangrijk na afloop voldoende te drinken om losgekomen afvalstoffen sneller af te voeren. Drankje (thee/water) inbegrepen.

Voetbad met helende etherische olie en epsomzout

-> 30  min voetbad inclusief helend zout = 29 euro

Helend warm voetbadje met heilzaam epsomzout of magnesiumkristallen en etherische olie.

Voordelen van epsom zout:

 • verlicht stress en ontspant het lichaam
 • schadelijke stoffen afvoeren om zo je lichaam en huid te detoxen
 • je huid word er heel zacht van: verzachtende werking op haar & huid
 • wondhelende werking
 • schimmelwerende werking
 • gezond hartritme
 • neutraliseert zweetvoeten
 • stimuleert de bloedsomloop
 • sterk ontgiftende werking
 • vermindert pijn en ontsteking
 • verbetert de bloedglucoseregulatie
 • verlicht ostipatie
 • het verlicht jeukende huid

Voordelen van magnesiumkristallen:

 • voorkomen van spierkrampen
 • ontspanning in de spieren
 • meer energie en beter uithoudingsvermogen
 • gezonde werking van het hart en de bloeddruk
 • helpt bij de gezonde instandhouding van botten en tanden
 • helpt bij vermoeidheid en burn out
 • regelt een betere opname van andere vitaminen en mineralen
 • magnesium word het best opgenomen via de huid: je hebt dagelijks extra magnesium nodig omdat je lichaam niet zelf magnesium kan aanmaken en je krijgt dagelijks te weinig magnesium uit je voeding binnen

Begeleide meditatie + thuispakket inbegrepen:

-> 45 min a 1 uur = 55 euro (inclusief het thuispakket twv € 19)

Bij deze sessie nemen we beiden plaats op gemakkelijke meditatiepoefjes, tenzij u liever op een stoel zit. Er gaat een ritueel (intentie – kaart, energetische aroma geuren etc.) aan vooraf en ik overloop met jou een aantal grondingsoefeningen. Dan starten we de 25min. begeleide (edelsteen) meditatie waarbij we gebruik maken van geleide fantasie waarbij je de dingen voorstelt die ik zeg en je hierbij je eigen verbeelding verder de vrije loop laat. We bespreken de ervaring en ik geef je het thuispakket mee (twv €19) zodat je er zelf verder mee aan de slag kan op je eigen tempo.

Wat bevat het thuispakket?

* Een edelsteen(hanger) + uitlegkaart omtrent de werking
Deze edelsteen heeft een specifieke trillingsfrequentie met helende energie die je kan bijstaan tijdens de meditatie
* Een meditatieve aroma spray
Deze spray heb ik zelf samengesteld d.m.v helende essentiële oliën te combineren op gebied van hun energetische inwerking die je direct in de juiste gemoedstoestand brengt en een heerlijke geur in je ruimte verspreid
* Een unieke (door mij) begeleide – 24min. meditatie die jou digitaal opgestuurd word per mail zodat je dit naar hartenlust kan herbeluisteren op het moment dat jou past. De meditatie is gericht op veiligheid en loslaten.
* Prachtige pauwveer
Pauwveren zijn een gekend item dat voorspoed en geluk bevorderd. Ze kunnen ook dienen om de aromaspray in de ruimte te brengen of de geur vast te houden.

Stoel massage:

-> 30 min. stoelmassage = 25 euro

Abonnement van 10 sessies stoelmassage is mogelijk aan 199 euro ipv 250 euro = 51 euro aan voordeel: 2 sessies gratis

Dit is een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij op verschillende drukpunten aan het hoofd, de nek, schouders, armen en rug word gewerkt. Deze doeltreffende massage wordt gegeven op de kledij zonder gebruik van olie en duurt standaard 25- 30 minuten. Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, zoals RSI* en de symptomen van stress. *RSI – ‘Repetitive Strain Injury’ is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Stoelmassage geeft hierbij onmiddellijk een aangename ontspanning.

Voetreflexologie (binnenkort beschikbaar)

Reflexologie kan je vergelijken met acupunctuur zonder naalden. De reflexpunten op u voeten en handen worden gestimuleerd wat zo de energiestroom en de balans tussen lichaam en geest hersteld. Meer vitaliteit, minder pijn en een betere genezing zijn het resultaat.

Wordt een drukpunt op de voet gestimuleerd, dan heeft dat een weldoend effect op het daarmee verbonden orgaan of klier. Men verbetert immers de energiestroom waardoor het lichaam zelf tot genezing en pijnverlichting kan overgaan. De eigenlijke reflexzonemassage wordt voorafgegaan door een inleidende en een afsluitende massage.

Aangewezen bij:

 • Darmstoornissen
 • Rugklachten
 • Allergieën
 • Hormonale problemen
 • Migraine
 • Slaapstoornissen
 • Bloeddrukklachten

Naast genezend zou voetreflexologie ook preventief werken of een positief effect hebben op je energieniveau.