Huisregels

Duidelijke communicatie is de sleutel tot een goede verstandhouding. Hierbij dus wat info omtrent:

Reservatie:

Ik opteer ervoor dat reservaties voor een massage via de website gebeuren via de knop bovenaan: ‘afspraak maken’. Daarbij zal u een kalender zien verschijnen als u naar beneden scrolt en kan u zelf de gekozen datum en keuze van massage aanduiden. U vult alle velden in en u krijgt hiervan een voorlopige boeking toegestuurd naar uw e-mail. Nadien krijgt u nog een mail van me als bevestiging van deze boeking en pas dan ligt deze vast. Indien u dit niet via de website wenst te doen kan u me ook een mailtje sturen (info@energie-ling.be) en dan reply ik u met mijn uurrooster voor de huidige maand waarbij u uw keuze kan doorgeven.

Kledij:

Tijdens de massage word er gewerkt met afdekkende handdoeken. Indien u dat liever niet wenst is dit geen probleem. Als klant houd u tijdens de massage enkel uw ondergoed aan. Indien u opteert voor enkel een rugmassage dan kan u, indien gewenst, ook uw onderkledij (broek/rok) aanhouden. Indien u omwille van geloof of dergelijke uw kledij volledig wenst aan te houden dan is er als optie de stoelmassage of de chakra & aurahealing of de klankmassage (klank ligconcert). Zie aanbod voor de volledige beschrijving.

Annulatie:

Indien u de afspraak door onvoorziene reden moet afzeggen is dit geen probleem, ik vraag u enkel dit dan zo snel mogelijk mee te delen. Indien u dit meer dan één dag op voorhand weet, dan heb ik graag dat u deze annulatie met nota van tijd en datum meedeelt per mail: info@energie-ling.be. Indien u de afspraak de dag zelf annuleert dan zou ik het ten zeerste appreciëren als u me hiervoor een sms stuurt met de datum en tijd van de annulatie naar 0474/66 46 91. Indien u mij niet verwittigd van deze annulatie min. 8 uur op voorhand, dan word de volledige kostprijs in rekening gebracht. Dit is niet aangenaam voor mij, alsook niet voor u, dus probeer dit te vermijden.

Alvast bedankt!