Huisregels

Duidelijke communicatie is de sleutel tot een goede verstandhouding. Hierbij dus wat info omtrent:

Reservatie:

Ik opteer ervoor dat reservaties voor een massage via de website gebeuren via de knop bovenaan: ‘afspraak maken’. Daarbij zal u een kalender zien verschijnen als u naar beneden scrolt en kan u zelf de gekozen datum en keuze van massage aanduiden. U vult alle velden in en u krijgt hiervan een voorlopige boeking toegestuurd naar uw e-mail. Nadien krijgt u nog een mail van me als bevestiging van deze boeking en pas dan ligt deze vast. Indien u dit niet via de website wenst te doen kan u me ook een mailtje sturen (info@energie-ling.be) en dan reply ik u met mijn uurrooster voor de huidige maand waarbij u uw keuze kan doorgeven.

Kledij:

Tijdens de massage word er gewerkt met afdekkende handdoeken. Indien u dat liever niet wenst is dit geen probleem. Als klant houd u tijdens de massage enkel uw ondergoed aan. Indien u opteert voor enkel een rugmassage dan kan u, indien gewenst, ook uw onderkledij (broek/rok) aanhouden. Indien u omwille van geloof of dergelijke uw kledij volledig wenst aan te houden dan is er als optie de stoelmassage of de chakra & aurahealing of de klankmassage (klank ligconcert). Zie aanbod voor de volledige beschrijving.

Annulatie:

Indien u de afspraak door onvoorziene reden moet afzeggen is dit geen probleem, ik vraag u enkel dit dan zo snel mogelijk mee te delen. Indien u dit meer dan één dag op voorhand weet, dan heb ik graag dat u deze annulatie met nota van tijd en datum meedeelt per mail: info@energie-ling.be of me hiervoor een sms stuurt met de datum en tijd van de annulatie naar 0474/66 46 91. Indien u mij niet verwittigd van deze annulatie min. 12 uur op voorhand, dan word de volledige kostprijs in rekening gebracht. Dit is niet aangenaam voor mij, alsook niet voor u, dus probeer dit te vermijden.

Alvast bedankt!