Aanbod workshops

Aankomende events:

Bij Energie-ling kan u ook terecht voor workshops: allen met als rode draad om onze bewustwording, gezondheid en algemeen welzijn te verhogen. Deze workshops worden gebracht in een gezellig kader waarbij drankjes en versnaperingen inbegrepen zijn middenin het rustige natuurschoon te Ronse. Bent u zelfstandige of/en zelf ook gedreven omtrent een thema dat binnen deze peilers van gezondheid/bewustwording/welzijn past en wenst u hierover een workshop aan te bieden? Neem gerust contact op via: info@energie-ling.be zodat we onze samenwerking kunnen bespreken.

Afgelopen events:

https://fb.me/e/5VwOcBTYq Dit is een 2delig event waarbij zowel Energie-ling (Kitty) & the healthman (Daniel) de handen in elkaar slaan om awareness te verspreiden ivm een holistische aanpak tov onze gezondheid.

* Het eerste deel (16u – 18u)
bestaat uit een interactieve lezing die Daniel brengt tov hoe we onze gezondheid op emotioneel – fysiek en zielsniveau kunnen verbeteren.Daniel heeft de holistische geneeswijze Ayurveda gevolgd en studeert Germaanse geneeskunde. Vanuit deze zienswijzen en kennis samen met eigen ervaringen uit zijn praktijk wil hij in eenvoudige mensentaal uitleggen hoe de biologie en ecologie werkzaam zijn in het menselijke lichaam in samenwerking met micro-organismen. Ziekte is niets iets waar we bang voor hoeven te zijn, ziekte wordt pas gevaarlijk als we de zin ervan niet begrijpen. Ziekte is niet het tegenovergestelde van gezondheid, maar het maakt juist deel uit van een proces dat naar gezondheid leidt. Vandaar de uitspraak: ziekte uitzieken maakt je sterker. Hoe komt het dan toch dat er zoveel mensen overlijden aan ziekte? In deze interactieve lezing geeft Daniel antwoorden op deze prangende vragen, die nu heel actueel zijn en zorgt ervoor dat angst voor ziekte kan plaatsmaken voor vertrouwen in het zelfhelend vermogen van je lichaam. NOTE: neem gerust al je vragen mee


* Het tweede deel (19u30 – 21u15)
bestaat uit een diep ontspannende klankenreis die Energie-ling – Kitty brengt waarbij je op fysiek – ziels en emotioneel niveau tijd voor jezelf neemt om te helen.
Een klank-ligconcert, ook wel ”klankenbad – klankenreis” genoemd, is een ervaring van pure ontspanning & healing.
Comfortabel liggend op een matrasje ga je in een diepe meditatieve staat waarbij je de aandacht naar binnen richt en je de klanken (frequenties) die via jou inwerken gaat ervaren waardoor jij je opnieuw kan afstemmen met je ware kern. Door het gebruik van verschillende instrumenten die harmoniserende klanken creëren ga je mee op een reis doorheen jezelf. In een veld van rust en comfort krijgt je alle ruimte om jezelf open te stellen en in verbinding te zijn. De vele, unieke klanken begeleid door aromatische geuren (en jouw geleende edelsteen) zullen jouw persoonlijke trillingsfrequentie heilzaam verhogen en je terug in balans brengen.

VERLOOP van de dag:- 15u45 aankomst (in de ververij,
aan het onthaal passeren: trap omhoog
en dan aan uw rechterkant: lokaal 105
op het einde van de gang – toiletten
zijn beneden beschikbaar)
– 16u start lezing Daniel Derweduwen
– 17u pauze met thee/water
– 17u15 deel 2 lezing
– 18u a max 18u30 : einde lezing
– 18u30 diner pauze (breng iets mee of
ga even naar huis / stad om te eten)
– 19u15 a 19u30 arriveren met
thee/water
– Aankomen in jezelf & op jouw plek
met een edelsteen naar keuze (hier
beschikbaar – in leen – kan indien
gewenst ook aangekocht worden
nadien)
– Begeleide meditatie
– 19u45/ 20 u start klank – ligconcert
– 21u15 einde + nabesprekingZELF MEENEMEN:- deel 1 : notitieblok en stylo + + Eigen tas/ drinkbeker. Eventueel ook jouw genoteerde gezondheidsvragen- deel 2: Dekentje & kussen (+eventueel oogmasker) + Eigen tas/ drinkbeker


INVESTERING in jezelf: € 25/ deel = € 50 voor beide delen: 16u tem 21u15LOCATIE: CC de Ververij
Wolvestraat 37 – 9600 Ronse. Parking is daar voorzien.*INSCHRIJVEN*:
inchrijven per mail is noodzakkelijk omv beperkte plaatsen. mailtje naar info@energie-ling.be ovv naam + of je aan beiden of enkel aan deel 1 of 2 wenst deel te nemen. Ik bevestig uw inschrijving door jou de mail met (betaal)gegevens te bezorgen. PAS NA ONTVANGST VAN BETALING staat jouw plekje vast, om iedereen die er wil bijzijn een plekje te verzekeren. Alvast heel graag tot dan! ?

————–

De workshops die reeds plaatsvinden @ Energie-ling:

  • Jouw persoonlijke maya horoscoop via de tzolkin kalender
  • Aromatherapie
  • Soundhealing lig-concert
  • zendag: begeleide edelsteenmeditatie – natuurwandeling met blotevoetenpad en leuke tussenstops – helend klankligconcert

Bewustzijnsdag (https://www.facebook.com/pg/Energie.ling/events/?ref=page_internal)

Verloop van deze bewustzijn en relaxatie dag:

10u30: Ontvangst met gezond – fruit drankje
10u45: Begeleide meditatie met edelstenen & intentiekaart. Grondingsoefeningen.
11u15: Aardende wandeling – blote voetenpad in de Vlaamse Ardennen met leuke tussenstops
13u: Lunch + mogelijkheid tot zwemmen in ons chloorvrij buitenzwembad (bij mooi weer)
13u35 : Klank lig-concert: ontvang de helende trillingsfrequenties die ontstaan dmv klankmassage. Zie meer uitleg onderaan.
14u30 afronding met aqua de florida

Doorheen de hele dag is er edelsteenwater/fruitwater/kruidenwater/gewoon water te verkrijgen

MEEBRENGEN:
– Wandelschoenen (ik draag gewoon gemakkelijke slippers)
– Eventueel regenjas
– Eigen lunch

-mondmasker
– Eigen drinkbekertje om aan de veiligheidsnormen te voldoen

Optioneel:
– zwemkledij en badhanddoek.
Stoelen & zitplaatsen zijn voorradig: indien gewenst eigen meditatiepoefje mee te nemen.
Ontsmettingszeep etc is hier voorradig
– dekentje of oogmasker tijdens klank ceremonie

INFO KLANKMASSAGE/klank ligconcert:
Wat doet een klankmassage met je? Je krijgt meer energie, het zelfgenezend vermogen van het lichaam neemt toe, je voelt je diep ontspannen, je wordt er vredig van omdat het een streling is voor zowel je lichaam als je ziel.
Een klankmassage is een diepgaande, ontspannende massage bestaande uit helende geluiden en trillingen. Alles in de natuur bestaat uit een bepaalde trillingsfrequentie, de mens ook. Het menselijk lichaam bestaat nl. voor 70 tot 80% uit water dat door de klanken in beweging getrild word en dit bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Tijdens de sessie lig je comfortabel op een matras met kussen en dekentje waarbij de helende klanken en trillingen diep doordringen in het lichaam en deze opnieuw in harmonie brengen. Het geluid van de klanken hebben een diepgaande, ontspannende werking. Ik werk steeds intuïtief en gebruik een mix aan instrumenten zoals o.a. klankschalen, rain stick, ocean drum, ukulele, stemvorken, lotus drum, koshi, sjamaanse drum, kalimba, thunder tube, tobillera shakers,…

ADRES: Maagdenstraat 61, 9600 Ronse
(Dit is gelegen in het begin van de boontjesstraat, rechts op de splitsing met de maagdenstraat: klein straatje inrijden: rechtover een veld: bordje energie-ling volgen).
PARKING: aan de houten panelen in de boontjesstraat of in de maagdenstraat aan het veld.

INVESTERING in jezelf: € 49

INSCHRIJVEN:
Stuur me een mailtje: info@energie-ling.be + uw volledige naam en ik reply u met de betaalgegevens en bevestiging

Alvast heel graag tot dan!
Hartengroet.