Webshop

Goloka sleepy time - etherische olie blend

1
€14.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Mix van 100% Natuurlijke etherische oliën specifiek ontworpen om jouw lichaam, geest en ziel tot rust te brengen.

Heb je nood aan een betere nachtrust, een diepere slaap en/of een rustgevend moment? Deze pure olie zorgt voor een ontspannend aroma die jouw welzijn bevordert. Voor een relaxerend me-time moment kan je enkele druppeltjes met de bijgevoegde glazen druppelaar nauwkeurig toevoegen op een geursteentje, aan je bad, in massage olie, in een oliebrander, op een dekentje of op je kussen voor het slapen gaan.
Deze hoogwaardige etherische olie komt uit Goloka in India, prachtig verpakt met een mooie illustratie. Goloka is een van de oudste wierookmerken in India, naast wierook maken ze de laatste decennia ook andere producten waarbij geur op de eerste plaats staat. Bij Goloka staat kwaliteit altijd voorop en zijn het altijd uiterst pure en eerlijke geuren. Goloka staat garant voor een kwaliteit die niet te evenaren is.Goloka Seva Trust is een non-profitorganisatie gevestigd in Bangalore, die goede doelen ondersteunt. De specialiteit van Goloka Seva Trust is dat de opbrengst bestemd is voor liefdadigheidsactiviteiten terwijl u geniet van de kwaliteit en heerlijke geur van Goloka.
Inhoud: 10 ml synergy flesje van de royale geuren: jeneverbes, cederhout, frankincense, lavendel, kamille en zoete sinaasappel met extra glazen verdruppelaar.
€14.50 @ Energie-ling verkoophoek
Bewaar dit product voor later