Webshop

Goudkleurige Metatron hanger

5
€12.50
Op voorraad
1
Productgegevens

De cube van Metatron bestaat uit heel krachtige, heilige geometrische vormen.

De kubus staat bekend als het blauwdruk van het universum. Het is een zeer complexe kubus die je op verschillende manieren kunt bekijken. In Metatron’s Kubus zijn vijf vormen en bewegingen aanwezig die in het Universum zeer bijzonder zijn. Het meest bekend is de kubus met zes zijden; de tetraëder met vier zijden; de octaëder met acht zijden; de dodecaëder met twaalf zijden en tenslotte de icosaëder die twintig zijden heeft. Het geometrische patroon van de kubus van Metatron wordt vanuit de bloem des levens opgebouwd. Beide patronen zijn met elkaar verweven, en belichamen een perfecte balans tussen mannelijke en de vrouwelijke energie, waar vanuit alle platonische lichamen voortkomen die we kennen.

Aartsengel Metatron verbindt ons met de kracht van liefde. Hij opent ons hart. Zijn kracht verhoogt ons bewustzijn en trilling. Dit schenkt ons kracht, rust, tevredenheid en geluk. Aartsengel Metatron is een Aartsengel met een hoge trillingsfrequentie die ons mensen hier op aarde helpt met zijn wijsheid en motiverende en reinigende energie. Metatron is een van de twee engelen die een leven als mens heeft gehad. Ook Aartsengel Sandalfon heeft als mens geleefd voordat hij incarneerde als engel. Sandalfon is de tweelingbroer van Metatron. Doordat Aarstengel Metatron als mens heeft geleefd staat hij dichter bij het leven op aarde en de mensen, hij heeft het leven op aarde ook ervaren.

De energie van de Aartsengel is zacht, fijnzinnig en is puur liefde. Metatron opent voor mensen de poorten naar bewustzijn en andere dimensies. Hij maakt kennis en inzicht mogelijk en hij leidt onze aandacht naar waar het werkelijk om draait. Hij laat ons begrijpen dat de mens zich uiteindelijk met het goddelijke kan verenigen. Het is de weg daar naar toe met alle hobbels en mogelijkheden die hij laat zien. Met zijn energie zien wij in wat ons tegenhoudt om te worden wie we zijn. In het kort gezegd; de weg van ontwaken, spiritueel groeien en uiteindelijk “thuiskomen.” Aartsengel Metatron is een enorm goede motivator, hij moedigt ons graag aan om de dingen te doen die we willen. Wanneer je moeite hebt met concentreren of met het stellen van prioriteiten dan is hij degene die je kan helpen. Hij helpt ons graag te focussen op wat belangrijk is. Het is een engel vol vurige energie die je graag inspireert om tot actie over te gaan en je passie te leven.

Bewaar dit product voor later