Webshop

Levensbloem - heilige geometrie onderzetter

7
€5.90
Op voorraad
1
Productgegevens

De levensbloem is 1 van de krachtigste natuursymbolen en bestaat uit 19 cirkels. De eerste 7 rondjes heten de seed of life ofwel zaad van het leven en is onderdeel van de uitgebreidere vorm “Flower of life”. Deze vorm staat voor het goddelijke ontwerp van alles wat er bestaat. Het is een universeel symbool voor creatie. De seed of life bestaat uit 7 cirkels; één in het midden en 6 eromheen. Deze 7 cirkels corresponderen met de 7 hoofdchakra’s, de regenboogkleuren en de 7 hoofdtonen in de muziek. In de Seed of life liggen codes opgeslagen die ook in jou aanwezig zijn. Dit symbool staat ook voor het vrouwelijke deel van de goddelijke staat. Het staat voor het bewust zijn en vinden van je eigen kracht & voor de schepping in zijn totaliteit.

In zijn geheel betekent de flower of life, de verbondenheid & het bied harmonie & bescherming. Het versterkt bovendien alle levenskracht en harmoniseert trillingen die uit balans zijn. Het behoort tot de heilige geometrie (sacred geometry genoemd in het engels) Het is een symbool dat je ziet Als bv. water bevriest, dan word de kenmerkende zeshoekige geometrie zichtbaar, die ook in kwarts kristallen en in de structuur van ons DNA voorkomt. Die structuur is gebaseerd op de geometrische symbooltaal, die met beelden werkt, in plaats van woorden. Omdat de beelden veel directer binnenkomen, kan deze taal van het licht veel doeltreffender informatie overbrengen, zelfs tot op DNA niveau.

De overlappende cirkels staan voor de meerdere lagen waaruit het leven bestaat. Het heeft een krachtig en energetisch helende werking waardoor je dit oa kan gebruiken om Straling Tegen te gaan & voor het Zuiveren & opladen van Water & andere producten.

Om electrosmog te verminderen kan je de levensbloem bv naast je computer of televisie plaatsen. Beoefenaars van yoga en meditatie gebruiken de levensbloem ookl als focuspunt tijdens hun sessies. Het symbool kan helpen om fysieke en mentale rust te vinden en tot je eigen kern te komen. De levensbloem kan ook gebruikt worden voor het vitaliseren en stabiliseren van drinkwater. Je kan volgens kenners namelijk je water als het ware opladen met de helende kracht van de bloem des levens. Als gevolg zou dit volgens de theorie lichamelijke en geestelijke blokkades kunnen verwijderen. Het opladen zou je op dezelfde manier kunnen doen als edelsteen water maken. Hiervoor zijn er onderzetters met het logo erin gekerfd of uitgesneden zoals deze.

Bewaar dit product voor later