Webshop

Palo Santo - heilig hout stokje

0
€3.00
Op voorraad
1
Productgegevens

De kwaliteiten van Palo Santo

De inheemse bevolking van de Andes maakt al eeuwenlang gebruik van Palo Santo voor het zuiveren van negatieve energie. Wanneer het hout wordt verbrand, wordt negatieve energie gezuiverd, rust en kalmte en de verbinding met moeder aarde worden hersteld. Volgens de overlevering werkt Palo Santo van nature pijnstillend, stress verlagend en ontspannend. Palo Santo heeft een aangename verfrissende en opbeurende geur.
SERFOR gecertificeerde Palo Santo producten
Deze Palo Santo komt uit bossen die worden beheerd, geautoriseerd en gecertificeerd door het Ministerie van Landbouw en Irrigatie (SERFOR) in Peru. Er worden alleen Palo Santo bomen en takken gebruikt die op natuurlijke wijze zijn omgevallen en minimaal 3 tot 4 jaar op het land zijn gebleven. Door deze manier van oogsten wordt de natuur geen schade toegebracht en wordt alleen het hout gebruikt dat een rijk aroma heeft.
Palo Santo
Palo Santo wordt vooral gebruikt vanwege zijn krachtige reinigende en zuiverende werking. Palo Santo zou ook een sterk beschermende werking hebben tegen negativiteit. Met de rook verwijder je alle negatieve energie uit het huis, uit je edelstenen of je aura. Bij het dragen van de armband voel je vooral de rustgevende werking ervan. Je kan er ook extra etherische olie op druppelen die lang blijft nageuren.
Palo santo stokjes = €3/stuk
Palo santo armband = €12.50/stuk
Bewaar dit product voor later